Skolfoto.

Datum: 2011-08-31   Tid: 17:02:56   Kategori: Allmänt
Hej!
Idag i skolan va de skolfoto. Jag blir typ aldrig bra på skolfoto... Men hoppas att man inte ser helt mongo ut denna gången!

Just nu är de ganska mycket plugg i skolan. Eller aa vi har läxor oxh sånt. Så de är bäst att jag gör lite mer nu så ska jag försöka hinna att lotta ut dagen blogg ikväll! Men de är inte för sent att anmäla sig, skriv bara att du är med. ^^

Dagens blogg!

Datum: 2011-08-30   Tid: 19:48:24   Kategori:
Jag säger till er när vinnaren är dragen! :)

Nu längtar jag!

Datum: 2011-08-30   Tid: 16:32:11   Kategori: Allmänt
Hej!
Kan de aldrig sluta regna? De har regnat i evig heter nu. Just nu öser de verkligen ner...
De verkar som att sommaren är över för i år! Jag som älskar sommar och sol.
Men den 26 september ska jag på solsemester! Nämligen till Spanien! Längtar så mycket just nu för här regnar de ju bara.

Här är en bild ifrån Gran Canaria som jag va förra året på våren! ♥

Fryser din iPhone i vinter? Då har jag svaret!

Datum: 2011-08-29   Tid: 20:33:18   Kategori: Allmänt
Såg nu en jätte söt sak! De är som en Ziperall för sin iPhone! Skulle vilja ha en sådan men dem är lite för dyra tycker jag. Själv skulle jag tänka mig och ha en med. ^^ De verkar så skönt när man är hemma på helgen och bara ta på sig en sak!
Här är iallafall den super söta Ziperallen till iPhonen! Söt eller hur?
Priset för dem är 179 kr + frakt 89 kr så tillsammans blir de 268 kr. Klicka HÄR om du vill veta mer!

Om 6 minuter

Datum: 2011-08-29   Tid: 07:41:01   Kategori: Allmänt
Godmorgon!
Om 6 minuter ska jag gå till bussen och sedan åka till skolan. Idag har jag idrott sista lektionen hoppas de blir något kul! ^^
Ha de bra! ♥

Mobilbloggar-konstigt väder

Datum: 2011-08-28   Tid: 21:44:13   Kategori: Allmänt
Idag har de varit konstigt väder. Ena sekund sol andra regn. Men de har väl gott bra endå. ^^ idag stänger en liten kiosk här i byn och därför var de halva priset på godis! Så jag och Jenni åkte dit en sväng och handlade mycket godis. ^^ När vi åkte dit va de sol men när vi åkte hem va de regn. Sen så åkte jag in till ett ställe som har märkets kläder som ska va biligare än vanligt! Men tyvärr hittade jag inte de jag letade efter idag.

MÄRKT NÅGOT?

Datum: 2011-08-28   Tid: 12:07:27   Kategori: Allmänt
Hejsan!
Nu kanske ni har märkt något nytt på bloggen? ^^
Idag är de söndag och de är en sådan dag man tar de lugnt på. Eller kanske inte eller jo. Men jag tror jag ska kolla på någon läxa som vi fick förra veckan.
Nu ska jag se om jag kan hitta på något kul i detta tråkiga och regniga land! ^^

dagens blogg avslutad!

Datum: 2011-08-27   Tid: 17:38:06   Kategori:
Nu är dagens blogg tävling avslutad! Klicka här för att komma till tjejen! ♥
De kommer nog fler gånger!

Ikväll-kräftor!

Datum: 2011-08-27   Tid: 17:15:56   Kategori: Allmänt
Ska snart lotta ut dagens blogg tävling! Men ni har tid kvar så de är bara att skriva att ni är med. Men skynda tiden är snart slut! ^^'
Ikväll ska jag på kräftskiva! Jag älskar kräftor så de blir gott. De är 2 stycken där som är 1 år äldre än mig som jag brukar va med så jag hoppas de blir kul! Men snart ska jag göra i ordning för klockan halv 7 så börjar kräftskivan! Jag har redan i år ätit röda kräftor men idag blir de också havsfräftor! (så heter de väl) De är större och goda också! :)
(bild från google)

Varför gör den inte som jag vill!?

Datum: 2011-08-27   Tid: 11:17:00   Kategori: Allmänt

Hej på er!♥

 

Just nu hörde jag att de åskade! Om 2 timmar ska jag spela fotbollsmatch! Jag vill verkligen inte spela om de åskar! De är ju läskigt! Men jag hoppas de går över.

 


 

Jag håller på själv lite med designen så jag tänkte att jag får fixa något själv tills jag får min design som jag vann. Men vad tycker ni? Jag vill ju ha min blogg så fin som möjligt och jag tycker inte om den gamla längre.

Men nu märker jag att den inte gör som jag vill,bloggen. Men så här skulle den se ut!

Men nu ska jag äta något innan vi samlas till matchen så får fixa nån annan gång!


Rolig sak, dagens blogg

Datum: 2011-08-26   Tid: 20:41:20   Kategori:
Hej!
Jag tänkte att idag får jag hitta på något kul här på bloggen. Så jag tänkte att jag ska ha en dagens blogg, va de bra? ^^ De är bara en sak ni behöver göra:
Så nu vet ni hur de går till! Jag vet inte när jag drar än men kanske imorgon/lördag kväll! :)

Jag hoppas snart

Datum: 2011-08-26   Tid: 15:32:38   Kategori: Allmänt
Hej!
Nu är jag hemma från skolan och idag blir de nog bara att ta de lugnt för man har just klarat av första skolveckan!
Jag vet att de står ny design kommer... ett tag nu. Jag vill ha min design nu men de är så att jag vann en design och jag ska få den snart. Men man vet ju inte vad snart är? men jag hoppas på närmaste vecka men jag får den när jag får. Och jag kan inte göra så mycket mer än att vänta. Men som sagt jag ska göra allt jag kan för att få den snart!
Sen så får ni en bild här och då tänker ni kanske att varför har hon lagt ut den? okej? Jo men de va för att ni som ville veta vilken lila färg min nya cykel hade. :)

En eftermiddag med Frida.

Datum: 2011-08-24   Tid: 19:41:18   Kategori: Allmänt
Hejsan!
Idag följde Frida med mig hem. (en kompis i fotbollen) Vi såg lite på en serie som heter Fångad! Den finns på SVT play om ni vill se. ^^ Sista avsnittet kommer imorgon! Sen så gjorde vi också lite annat med. Men när hon skulle åka hem kvart i 7 så hade vi typ kollat fel? Eller den åkte från  start platsen då. Aja de gjorde inte så mycket men vi va ute lite då och pratade. Sen så kom bussen 20 över 7! Nu måste jag kolla vad som hänt i Libyen (heter de så?) Men ni vet landet i Afrika som de pratas mycket om. (hehe)
Bild på Frida sen förra sommaren.
Kram! ♥

Hemma från träning.

Datum: 2011-08-23   Tid: 20:47:52   Kategori: Allmänt
Skrev ett inlägg innan träningen men de kom inte upp eller så glömde jag publicera? Men nu är jag här. :) Efter träningen stod jag lite i kiosken med. De va väl kul. Men nu har jag inget mer intressant och skriva så hej då och ha de bra!

Sånt är livet.

Datum: 2011-08-22   Tid: 16:07:49   Kategori: Allmänt
Hallå!
Första skoldagen va helt OK. Först när man kom så fick man schema och sånt. Vi har typ tusen nya lärare... Eller inte tusen men många! Men de går nog bra får man hoppas. ^^ Men eftersom skolan börjat igen kommer jag tyvärr inte blogga lika ofta. Men jag kommer ändå blogga! Vi har ju inga läxor och sånt än så då får man ju mer tid att blogga! Men jag ska försöka blogga så mycket jag kan!
Just nu är de jätte fint väder. Men jag har inte varit ute något efter jag kom hem från skolan för man är ju lite trött när man fick gå upp halv 7! Men sånt är livet. :)

Skolstart...

Datum: 2011-08-21   Tid: 21:46:53   Kategori: Allmänt
Hej! Ska snart göra i ordning mig för imorgon är det skolstart! Men tänkte att jag fick ta ett litet mobil inlägg först. Idag på eftermiddagen va jag och kollade på min syrra när hon spelade flöjt. Sedan kom de några gäster hit och fikade lite. De va ju fint väder idag så de va skönt! Som ni vet så kan jag inte lägga in bilder när jag mobil bloggar men är de någon av mina underbara läsare som vet?

Snart dags!

Datum: 2011-08-21   Tid: 10:22:07   Kategori: Allmänt
Imorgon börjar då skolan! De är ju roligt och träffa kompisar och så men man skulle ju vilja ha lite längre lov ändå. ^^
Idag ska jag iallafall fixa skolsakerna, packa skolväskan och så. Jag har inte så mycket mer och blogga om nu men ha de bra! ♥
Filmen va jätte bra som jag såg igår!
bild från google.

Mystime - NEVER SAY NEVER

Datum: 2011-08-20   Tid: 18:17:19   Kategori: Allmänt
Hello!
Ikväll blir de mystime! Japp ska se Never say never med Jenni! ♥

Tyvärr förlorade vi matchen idag men aa vi va faktiskt bättre! ^^

Packa skolväskan? nee...

Datum: 2011-08-20   Tid: 10:07:37   Kategori: Allmänt
Hej!
Idag är de lördag och då har jag fotbollsmatch! Japp vi SKA vinna! ^^ De tar typ hela dagen så jag har inget annat planerat. Kanske packa skolväskan? Eller nee de kan man väl göra imorgon istället!
Följ min blogg med Bloglovin :)

NEEEJ...

Datum: 2011-08-19   Tid: 17:14:35   Kategori: Musik/artister
Nej aso nu gillar jag inte Spotify längre! Man får ju bara lyssna 5 GÅNGER på varje låt! Så de blir typ ingen mer Eric Saade och Ulrik Munther på hela månaden! Tur att jag har köpt Erics skiva så jag kan lyssna på den där! Så nu blir de mer Eric endå! ^^

Hemma från stan köpte en penna och en tröja!

Är de sommarlov?

Datum: 2011-08-19   Tid: 10:38:49   Kategori: Allmänt
Halloj!
Nu kan man säga att de är sista sommarlovsdagen. För sen är de vanlig helg. Fast nee så kan man väl inte tänka? Nej nu ska jag njuta dem här 3 dagarna som är kvar innan skolan börjar igen!
Idag blir de o åka in till stan o kolla lite o äta god mat på någon restaurang i stan!
På måndag ska man då upp halv 7!? Jag som sover till klockan 10. Får nog gå upp lite tidigare i helgen ifall jag ska orka. ^^
Förlåt de blir ingen bild nu. Men så då vet ni att jag kanske inte bloggar mer under dagen! Fast de vet man ju aldrig! ^^

JA!

Datum: 2011-08-18   Tid: 16:47:03   Kategori: Allmänt

Ja de blir fotbollsträning för mig idag, är helt bra nu igen! Så de blir väl match i helgen med! Aja ska dra snart så hinner inte blogga mer men ni får en bild på mig… inte finaste frisyren men men kolla inte på de! ^^

 

 


Ulrik Munther!

Datum: 2011-08-18   Tid: 14:42:34   Kategori: Allmänt
Hej!
Just nu lyssnar jag på Ulrik Munther i Spotify! Hans skiva kommer ut snart men man kan nu lyssna på Spotify på några av låtarna! Om ni har Spotify borde ni lyssna! ♥
Jag kom inte ihåg om de va just denna bild jag lagt ut innan men annars få ni den igen!

Hoppas!

Datum: 2011-08-18   Tid: 10:50:40   Kategori: Allmänt
hallå där!
Idag har jag inget planerat. Eller kanske fotboll ikväll men de är ju inte säkert för igår gick jag runt och haltade och nu med... så himla jobbigt. Men jag vill spela fotboll men jag vill inte att de ska bli värre heller så får hoppas att de blir bättre! Har match i helgen och då vill jag att de ska va bra igen så hoppas, hoppas, hoppas!♥

Hoppas mina läsare har de bra iallafall ses!

 


5 days.

Datum: 2011-08-17   Tid: 19:49:56   Kategori: Allmänt

De blev en rolig dag idag! Fast aa kanske inte jätte roligt att bli jagad av får.


Dagarna bara går och går och nu är de bara 5 dagar kvar tills skolan börjar igen! Tiden går så fort ibland, speciellt på sommarlovet.

Här är en bild jag tog när jag skulle se på solnedgången en dag.♥

 


Krabb jakt!

Datum: 2011-08-17   Tid: 09:34:42   Kategori: Allmänt

Godmorgon alla underbara läsare! ^^

 

 

Igår så sa 2 kompisar i laget att dem skulle fiska krabbor efter fotbollsträningen. Men kunde inte då hade ont i vaden. (Fortfarande lite ont.) Men igår kväll sms de att dem gör de idag istället! Så ja idag klockan 11 ska vi ut på fisk jakt. Eller jag menar ju krabb jakt fast man säger ju att man fiskar krabbor. Men ojj 11 jag måste göra i ordning mig snart.

 

(bild från google)

 


Hemma från träningen.

Datum: 2011-08-16   Tid: 21:12:20   Kategori: Allmänt
Japp då är man hemma från fotbollsträningen. Jag kunde typ bara vara med halva träningen eller mindre för min vad är helt... Vet inte vad? Aja hoppas de blir bättre snart har fortfarande lite ont när jag går. Innan idag bakade jag skinkpaj i småformar så de blev många, eller bara 7. De blev faktiskt goda. ^^ Nu ska jag se ifall de finns något kul på TV!

En gammal bild ^^

Datum: 2011-08-16   Tid: 10:30:11   Kategori: Allmänt

Hej o god morgon!

 

Tittade nyss igenom lite bilder och då hittade jag en från i jul…

 

Ikväll är de fotbollsträning igen!

Hade!♥

 


En vecka kvar...!

Datum: 2011-08-15   Tid: 12:30:02   Kategori: Allmänt
Hej!
En vecka kvar på sommarlovet bara! Sommarlovet går alltid så fort men är endå bästa lovet! De är ju de längsta. ^^ Men aa de känns nästan som att sommaren är slut. För man ligger inte direkt ute och solar längre. Men de är väl inte höst än...?
Jag har gjort ganska mycket i sommar faktiskt men de va mest i början på sommarlovet man va på stranden o solade. Men såklart har de varit fina dager sen också! Men önskar nu att sista veckan blir solig!
Idag vet jag inte vad jag ska göra... ta de lugnt kanske... eller hitta på något kul!

GRYMT ROLIG HELG, LISEBERG!

Datum: 2011-08-14   Tid: 16:57:27   Kategori: Allmänt
Halloj!
Helgen har varit riktigt rolig för mig! Igår va de Liseberg och de va grymt roligt och sen så sov Matilda över en natt hos mig men hon åkte idag igen klockan 2. Innan hon åkte så gick vi ner till havet. ^^ Men sen så åkte vi in till Halmstad och så skulle hon åka buss hem i 5 timmar! Men jag hoppas de går bra! Sen så åkte jag med familj och badade lite på brottet. (ett bad ställe i Halmstad)
Ha de toppen!

ERIC SAADE! ♥

Datum: 2011-08-12   Tid: 18:14:00   Kategori:
Jag tycker Eric Saades skicka är så bra! Så Me And My Radio får bli dagens låt! Ingen video men om ni inte har lyssnat på den gör de för den är jätte bra! ^^

En fin båt?

Datum: 2011-08-12   Tid: 10:42:16   Kategori: Allmänt
Hej!
Imorgon åker jag till Göteborg och möter Matilda på tågplatsen sen åker vi till Liseberg! Jag kommer vara borta hela dagen så jag tror inte jag kommer hinna blogga något imorgon men ska försöka! Nu ser de ut som att de ska bli sol idag men jag vet inte men jag hoppas de! ^^
Här är en bild från Östergötland när jag va på Torpön (tror de heter så)  en finfin båt. ^^

GEKÅS!

Datum: 2011-08-11   Tid: 14:54:07   Kategori: Shopping
Hej fotat lite saker som jag köpte på Ullared GEKÅS!

Iphone skal - ca 80 kr!
7 strumpor - ca 50 kr!
Mascara - ca 92 kr!
HEJSVEJS!

Mycket mycket mer!

Datum: 2011-08-11   Tid: 10:05:19   Kategori: Allmänt
Godmorgon!
Hej idag har jag lite saker och göra! För de första så har jag fotbollsmatch ikväll! Idag ska jag också fortsätta göra ordning mitt rum. Jag glömde ta "förre bild" annars så skulle jag ju kunna ta bara en "efter bild"? Eller de är kanske inte så roligt? Sen så om jag hinner så ska jag lägga över bilder från kameran till datorn och då skulle de ju såklart komma bilder här på bloggen!
Har inte så många bra bilder på datan som jag kan lägga ut. Men ni får en bild på gräs för de passar till min fotbollsmatch! ^^
Sen så ska jag packa upp lite mer från min Ullareds påse! Jag har lite saker jag tänkte fota från Ullared så ni får se hur de ser ut! Jag har faktiskt köpt mycket mycket mer än vad jag skrev på förra inlägget!

Ullared!

Datum: 2011-08-10   Tid: 20:00:00   Kategori: Allmänt
Hello!
Hemma från en dag i Ullared med Jenni. Hennes syrra va också me. De va riktigt kul de, och man hittade lite ohja! Så ja fick gå upp kvart över 7 för att åka dit! Men de får ju gå bra när de endå tar 2 timmar att åka dit! Men jag kan inte säga allt jag köpt för de blir för mycket men lite: Platt-tång, mascara, kläder, schampo o balsam.
Hoppas ni också haft en bra dag! ♥

Fotbollsträning!

Datum: 2011-08-09   Tid: 10:21:01   Kategori: Fotboll
Hej!
Igår va de fint väder i Båstad men när man kom hem så regnade jätte mycket! åskade också.
Idag skulle jag följt med farmor på en kort golfrunda. (vi brukar göra de 1 gång om året) Men de är lite blött nu men kanske senare. Sen ikväll är de första fotbollsträningen efter "sommarlovet" för fotbollen! Så hoppas de inte regnar ikväll på fotbollsträningen!
Jag längtar också duper mycket till helgen när jag och en kompis som heter Matilda som bor i Norrköping (ganska långt bort ifrån mig) ska till LISEBERG! ♥

Halmstad!

Datum: 2011-08-08   Tid: 10:44:36   Kategori: Allmänt
Nu är de... måndag... aa. Gud jag blir förrvirad nu på sommarlovet vilken dag de är men aa idag är de måndag! ^^ Igår va de fotboll Halmstad mot Norrköping! Gissa vem som vann Halmstad! Japp så va de.

Idag så ska jag till Båstad med farmor och farfar och familj och typ äta lunch och man hittar säkert på något mer!
Ni får en bild här ja ↓

Fotboll!

Datum: 2011-08-07   Tid: 11:15:08   Kategori: Allmänt
Hello!
Har inte hunnit lägga över bilderna från när jag va på landet än så ni får vänta lite, förlåt! Just nu är farmor och farfar och hälsar på några dagar! Dem bor ganska långt bort så de är alltid kul när de hälsar på! ^^
På eftermiddagen idag ska jag se på fotboll annars vet jag inte vad jag ska göra idag riktigt? kanske hittar på något.

Ha en super bra dag! ♥
Bilder från Halmstad!

Datum: 2011-08-06   Tid: 11:20:03   Kategori: Allmänt
Hej igår åkte jag in till Halmstad igen för Swingfly o Tove Styrke o aa några fler artister va där! Ja va där med Jenni o vi åt sockervadd o blev helt kladdiga. ^^

Här kommer bilder från igår och i förrgår!
Jag fotade med mobilen så inte bästa kvalité...

Bästa kvällen!

Datum: 2011-08-05   Tid: 11:49:40   Kategori: Allmänt
Heej!
Igår va en av de bästa kvällarna! Rix fm va bääässtt! Tack för kvällen söta Jenni och dem andra söta jag träffade där! Eric Saade o Ulrik Munther va bäst! Vi stod längst fram och rörde Eric Saade :) Vill bara se o höra mer av dem! Men sen efter så spelade jag o Jenni på något chokladhjul o jag vann en stor kexchoklad! ^^ Eric va så bääst! hehe ojj detta inlägg kanske inte blev så bra men aa gud va roligt jag hade! Ni får en bild på Erc när jag såg han på melodifestivalen! ♥

RIX FM FESTIVAL!

Datum: 2011-08-04   Tid: 09:10:53   Kategori: Allmänt
Hello!
Nu är jag hemma igen och jag har precis gått upp ur sängen.
Idag är en dag jag har längtat efter länge. Idag är de Rix fm festival i Halmstad! Kommer bli så grymt roligt! ^^ Jag ska dit med bästaste Jennie! Eric Saade kommer o Ulrik Munther! En dröm eller vad? ^^ Vi ska stå längst fram!
Här får ni en bild från när jag va borta men ni vill väl se fler sen? Men kommer vara borta hela dagen så vi hörs imorgon! ♥

Hemma...ikväll

Datum: 2011-08-03   Tid: 11:03:37   Kategori: Allmänt
Hej skulle bara säga att ikväll kommer jag hem och jag vet inte hur sent. Men jag ska försaka blogga men inte säker om bilder kommer ikväll men ha de så bra för nu ska jag baaaddaa i sjön!

Imorgon huvudstaden!

Datum: 2011-08-01   Tid: 09:30:25   Kategori: Allmänt
Nu är jag på landet! Igårkväll fiskade jag kräftor och de gick ganska bra! Idag ska jag plocka svamp tror jag och sen ikväll blir de kräftskiva. Mummss! ^^ hoppas ni har de bra och bilder kommer när jag kommer hem! Ojj glömde säga att imorgon åker jag, syster och farmor till Stockholm och ska ha de bra och hälsa på min kusin!

RSS 2.0