Dagens fråga?

Datum: 2011-04-30   Tid: 19:10:21   Kategori: Allmänt
Jag har fått en fråga från Savannah.
  • Vilken mobil har du?
Min mobil gick sönder för ett tag sedan så jag har bara en mobil för tillfället och de är en Sony Ericsson W508. Jag tror jag ska kolla ut en ny mobil. Har ni någon mobil som ni tycker är jätte bra? Vill ha en ny bra mobil så blir glad för tips.
Du undrade också fall jag läser din blogg och de gör jag.(http://zavves.blogg.se/)


Brasa ikväll!

Datum: 2011-04-30   Tid: 11:25:10   Kategori: Allmänt
Hej!
Idag är de Valborg. Jag tror jag ska vara vid en brasa och träffa kompisar. Jag hoppas iallafall att några andra är där. Men de är inte förrän ikväll tror jag. Annars har jag inte bestämt att göra något idag. De är ju soligt idag så man kanske skulle bada i havet idag eller imorgon? Får se och vänta vad jag gör.
P.S Glöm inte och ställa dagens fråga!

Fredag!

Datum: 2011-04-29   Tid: 19:28:08   Kategori: Allmänt
Ja äntligen fredag!
Idag har de varit fint väder igen! Hoppas de blir fint i helgen med. De va rätt okej i skolan idag. Vi slutade tidigt (klockan två). Eller tidigt och tidigt men de är tidigt om man jämför med andra dagar då vi slutar kvart över tre.
Men när jag kom hem så tog jag de mest lugnt och så var jag ute i trädgården och spelade lite fotboll. Sen så åkte jag till affären och köpte en glass! Jag köpte den nya glassen twister med vanlig glass i! Den var faktiskt riktigt god. Om ni inte har testat den än så gör de! ^^
Ikväll ska jag nog se på Talang!

"Jag vet vad som krävs inom fotbollen"

Datum: 2011-04-28   Tid: 20:33:33   Kategori: Allmänt
Hej!
Idag när jag kom hem från skolan började jag med att ta lite flingor och fil (jordgubbsfil). Sen så tog jag de lugnt och slappade lite. Men sen efter de så va de bara och packa fotbollssakerna och cykla till träningen. De kom någon "tränare" (eller vad man ska säga) och kollade på oss idag (laget). Jag tror han ska bli en av våra tränare. När han kom så sa han: "Jag vet vad som krävs inom fotbollen" eller något liknande. Men jag tror inte han är så sträng... men de vet jag inte så ska inte säga något. Jaja jag hoppas han är bra.
Nu till kvällsmaten. De blev kycklingspett och pasta! Jag tycker de är jätte gott!
Ha de bra!

Dagens fråga?

Datum: 2011-04-27   Tid: 20:21:27   Kategori: Allmänt
Jag har fått en dagens fråga från en tjej som heter Melissa så nu kommer dagens fråga?
  • Vad gillar du att göra på fritiden?
Jo jag har ganska mycket jag gillar. Men jag går i 3 sporter. De är fotboll, pingis och innebandy. På vintern är de mest innebandy och pingis för de är dem sporterna som man är inne på. Men på sommaren är de mest fotboll. Jag tycker alla de 3 sporterna är roliga att spela. :)
Men såklart gillar jag att vara med kompisar och med min Kanin. Jag brukar också göra de på fritiden.
Ha de bra!Dagen idag!

Datum: 2011-04-27   Tid: 19:59:10   Kategori: Allmänt
HELLO!
Dagen började med skola. De va inte direkt kul, vi hade både matte och NO och nu är de ämnerna såå tråkigt. I matten jobbade vi bara i boken. Och i NO så jobbar vi med uppgifter som tar lång tid och är tråkiga för tillfället. Vidare från skolan så blir de lite roligare! ^^
Först åkte jag hem själv och gjorde klart några Spanska uppgifter. De tog inte så lång tid, kanske tjugo minuter eller en kvart vet inte exakt. Sen så cyklade jag och hämtade Jenni och så kom hon hem till mig! De började med att jag var hungrig och tog de sista flingorna med jordgubbsfil. (riktigt mumsigt) Men Jenni däremot hade redan ätit lite hemma så hon var inte hungrig och tog heller inget. Senare efter de så var vi ute och hoppade studsmatta och solade. De har ju faktiskt varit riktigt fint väder förut idag.
Men nyss så följde jag Jenni hemåt eller nej jag följde henne en bit så skulle hon gå en runda. Sen när vi gick så kommer hon på att hon bara hade flip flopp och de är ju inte så bra att gå i så vi byte skor, hon fick mina foppatofflor och jag hennes flip flopp. ^^

Dagens fråga!

Datum: 2011-04-26   Tid: 21:10:39   Kategori: Allmänt
Hej!

Jag har nämligen fått ett tips från någon av mina läsare! Det är att ni ställer frågor om mig eller något annat så svarar jag. De va ett bra tips men nu vill jag ha så många frågor som helst. De kan vara samma person som ställer flera frågor.  • Hur hög statistik brukar du ha?
Jo jag har inte så många jag har haft som högst 10 och jag har haft 3 stycken många gånger. Jag vet, de är inte alls mycket så jag vill gärna att ni sprider den till fler! Då blir jag jätte glad!^^

Första skoldagen efter lovet...

Datum: 2011-04-26   Tid: 16:19:04   Kategori: Allmänt
Hola!
Hemma från första skoldagen efter lovet. Gick väll bra. Fast de va inte direkt kul de va bara vanliga lektioner. Men jag överlever.
Ganska fint väder idag igen så kanske får ta och gå ut lite? Eller jag ska ju på fotbollsträning sen så då är man ju ute. Ska bli kul!
Nu hade jag inte tänkt att göra så mycket får se om jag hittar på något.
hej då!

Så kom Jenni! :)

Datum: 2011-04-25   Tid: 20:38:31   Kategori: Allmänt
Hej!
Har precis ätit. De va grillat kött med potatis. Riktigt gott!

På eftermiddagen va jag i trädgården och spelade lite fotboll. Så ser jag någon komma och gå på gatan. Då va de Jenni! Jag var inte bered att hon skulle komma där så jag blev riktigt glad för jag hade endå inte så roligt. Så hon kom och vi hoppade lite och pratade och hade de skoj! Men sen så skulle hon hem. Imorgon är de ju skola igen. Skulle gärna va ledig längre. Man får hoppas på de bästa att man inte får några läxor!

Tips?

Datum: 2011-04-25   Tid: 12:09:01   Kategori: Allmänt
Tjeena!

Fint väder idag igen! Tänkte vara ute idag om de är så här fint väder hela tiden. Ska senare idag måla mina naglar. De blir ett blått med svart graffiti nagellack! Hoppas de blir bra.

Tänkte fråga om ni har nått tips jag kan blogga om mer än min vardag? Vet ni nått kul man kan skriva om? Jag vill ha så många förslag som möjligt!

 

Ha de bra!

 


Kommentera

Datum: 2011-04-24   Tid: 19:44:27   Kategori: Allmänt
Hallå!
Jag vill först säga kan ni inte kommentera lite mer?

Dagen har varit bra. Den började med att vara i trädgården. Hjälpte mamma lite med några saker och sen så va jag ute i hagen med sötaste Linus!
Här är en bild på han sen förra året:
Sen ringde Emelie och frågade fall vi skulle cykla lite. Så vi cyklade ner till stranden. Sen var vi lite hos henne o solade. De va varmt med långa svarta team sportia byxor idag! rekommenderas ej vid en varm solig sommardag! Men som tur hade vi lite "vatten krig" så jag inte skulle dö av värmeslag. ^^


Home!

Datum: 2011-04-23   Tid: 19:17:52   Kategori: Allmänt
Hej!
Nu är jag hemma igen. Har haft de jätte bra men de är skönt att vara hemma nu också. Det är ju fint väder här också! Så skönt. Undra när första doppet i havet blir? Någon som hänger på då? Fast de är nog fortfarande kallt i havet nu.

Längtar så mycket till sommarlovet nu! Det är ju bara 54 dagar kvar!
Ha de bra.

Glass!

Datum: 2011-04-22   Tid: 20:20:41   Kategori: Allmänt
Hello!
Dagen har varit bra! Den började med att sova, äta frukost och göra i ordning sig. När man hade gjort det va det att åka till lill kusinen igen! När man kom så gick vi till en park och fikade. Det fanns dammsugare! Jag tycker dem är såå goda. vad tycker ni?
Sen när vi var klara där så åt vi lunch på uteservering i den sköna solen. Jag tog lax och bak potatis. Det var riktigt gott.
Sen efter det så tog jag en glass! vet ni vad ben o jerry är? iallafall det är olika goda glassar. Det var en sån jag tog. Riktigt mumsigt ^^
Här ser ni en av deras glass!
Nu tror man att jag bara har ätit men nej jag har ju gjort olika saker emellan. jag har lekt med min mosters hund Fanny o varit med kusin. Nu ska jag nog gå ut och spela lite fotboll hade jag tänkt.

Påsk macka!

Datum: 2011-04-21   Tid: 20:42:44   Kategori: Allmänt
Nu är jag i Mjölby igen. Har precis ätit macka och våfflor. Eller nej inte våfflor. Det fanns våfflor men Jag tycker om det men det är inte jätte gott men det är gott då och då. Så jag tog inga idag. För idag blev det en påsk macka med skinka! (det är en macka med jul-skinka på)
Nu ska jag bara slappa och ta det lugnt!

Pannkakor ^^

Datum: 2011-04-21   Tid: 12:20:54   Kategori: Allmänt
Hej!
Har inte kunnat blogga förrän nu för jag har inte haft dator och tid...
Men nu sitter jag hos min moster och min lilla kusin Emil! Han ligger i vagnen och sover. Han är jätte liten och söt!

Snart blir det pannkakor ute med glass! mm det blir jätte gott. ^^
Senare idag ska jag till Mjölby igen. Resten av min familj ska komma dit med. Nu ska jag se om Emil har vaknat.


Gliss

Datum: 2011-04-19   Tid: 12:26:58   Kategori: Allmänt
Hallå!
Idag har jag varit på ÖB. Jag var där och köpte lite shampoo och balsam. Det blev Gliss. Jag tycker de är bra.
Nu ska jag vila lite i solen hade jag tänkt! Och ikväll blir de av till Linköping! :)
Hade!

Brun?!

Datum: 2011-04-18   Tid: 19:50:18   Kategori: Allmänt
Hej!
Nu har kag kommit hem från min kusin. Hon heter Maya och är 4 år. Jag följde med henne till lekplatsen och fotade henne lite. De var kul de tror jag hon också tyckte. ^^
Men imorgon blir det spännande när jag ska träffa min nya lilla kusin Emil för första gången! Jag åker till Linköping imorgon till lite annan släkt.
Idag har de varit jätte varmt! jag solade lite. Jag tror jag fick lite färg i ansiktet idag! För när jag kom till min kusin så sa hennes mamma: har du solat? Så jag hoppas nu att jag har blivit brun!

Bilder!

Datum: 2011-04-18   Tid: 08:32:55   Kategori: Allmänt
Godmorgon!
Här kommer 2 bilder på rummet där jag sover i. Inte de bästa bilderna kanske men men...

stannade på IK...

Datum: 2011-04-17   Tid: 18:45:32   Kategori: Allmänt
Hello!
Nu är jag framme i Mjölby. Det är där min farmor och farfar bor. Jag ska sova där och har fått ett litet rum. I rummet finns även en dator! Det är ju bra om jag ska b.la. blogga. Tänkte ta ett kort med min kamera sen på rummet, så ni får se. När jag åkte hit så stannade vi på IKEA och åt lunch! Jag tog goda köttbullemenyn! (Det är köttbullar, sås, lingon och potatis)

Jag kom hit vid halv fyra så det jag har gjort till nu är att jag har fotat lite fina blommor!
Ha det bra!

packa väskan.

Datum: 2011-04-17   Tid: 09:03:20   Kategori: Allmänt
Hej!

 

 

Nu har jag vaknat. Jag bloggade inte mer igår för jag gjorde inte något speciellt då.
Idag ska jag då åka till min släkt. Jag åker nog vid 11 tiden skulle jag tro. Jag har inte sagt det innan men jag tror ni vet men i vilket fall jag har ju påsklov! De är skönt inga läxor heller! snart måste jag ta och packa min väska.

Var är solen?

Datum: 2011-04-16   Tid: 13:58:32   Kategori: Allmänt
Hej!
Imorse så spelade jag match mot Vapnö. Vi vann tyvärr inte. Men förra gången vi spelade mot dem för några veckor sen så vann vi mot dem. Så vi är väl rätt så jämna eller nja vi är bättre.

Var är solen? Jag som trodde det skulle bli sol idag så jag kunde vara ute mycket. Men nej så är det inte. Det är bara kallt och molnigt än så länge. Så nu vet jag inte vad jag ska göra idag. Men en sak vet jag! Jag åker imorgon till min släkt och är där ett tag. Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till dator. Men det skulle jag tro men jag tänkte bara så ni vet.

Tacos!

Datum: 2011-04-15   Tid: 20:12:52   Kategori: Allmänt
Hola!
.
Nu har jag kommit hem från Jenni. Hennes lillebror skulle sälja majblommor på Maxi så jag och Jenni följde med honom. Vi var inne på ÖB och köpte lite godis. Sen så var vi inne på Maxi och tog lite smakprov på olika kycklingar. Det var faktiskt gott!
När jag kom hem så lyktade tacos! Det var klart att äta när man kom! mums va gott de va! Speciellt tacos chipsen med ost på! ^^
.
Imorgon blir de fotbolls match igen mot Vapnö. Vi kommer vinna! (eller jag hoppas de) Det är bara de att vi ska samlas 9:30 och jag tycker de är ganska tidigt. Men det är ju alltid kul att spela match!

Fredag!

Datum: 2011-04-15   Tid: 15:32:46   Kategori: Allmänt
Hejsan!Just nu sitter jag hemma hos Jenni denna härliga fredag! Hon har en bra blogg som jag tycker ni ska kolla in här.
Nu hinner jag inte blogga mer men gör de senare ikväll!Fotboll!

Datum: 2011-04-14   Tid: 16:30:43   Kategori: Allmänt
Hej!
Idag fick jag sluta tidigare för att alla som hade gjort sin redovisning på spanskan behövde inte vara med på lektionen. Det som var bra var att det var sista lektionen och att 6-orna slutade tidigare så man kunde åka med deras buss! Så nu har jag varit hemma ett ganska långt tag. :)

Idag år de första utomhus träningen i fotboll!

Här är en bild på gräs som jag tycker passar in på fotboll! eller det är från trädgården.

Vill ha förslag!

Datum: 2011-04-13   Tid: 16:34:44   Kategori: Allmänt
Hello!
Farmor och farfar är här nu. De håller på att göra jätte god mat! De blir lax o potatis tror ja! mm! ^^ Ikväll kl halv 7 blir det innebandy avslutning. Det är synd att det är slut nu men nästa termin ska vi vara med i serie har dem sagt. Det kommer bli jätte kul men hoppas bara jag kommer ha tid. På torsdag oj redan imon  blir de första utomhus träningen med fotbollen! Jag tycker det är mycket roligare att spela fotboll ute än inne.
Har ni nått förslag jag kan göra på bloggen? Något som ni tycker om att läsa om? Vad vill ni läsa om här på min blogg? Jag vill ha så många förslag som möjligt! Det spelar ingen roll vad jag tycker jag vill bara veta vad ni vill!:)

Tysk ;)

Datum: 2011-04-13   Tid: 16:18:02   Kategori: Allmänt
Hej!
Vad tycker ni om min nya design? ;)
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det hände inte så mycket.
Men i åttan så får man om man vill en "utbytesstudent" det innebär att man får ha en tysk hos sig i 10 dagar och sedan får man åka till tyskland och bo hos sin tysk i 10 dagar. Men då hade det blivit 3 tyskar över så de frågade 7-orna eller bara i 3-ans spår. Jag går ju i 3-ans spår. Men jag skulle tycka de va jätte kul! Man får hitta på massa roliga saker. Men jag vill helst inte åka om ingen kompis är med men de är 2 tjejer i min klass som verkar tycka de är kul. Så jag har idag försökt övertala Jenni att hon ska med så jag hoppas det funkade!

Första...

Datum: 2011-04-12   Tid: 16:34:40   Kategori: Allmänt
Hej!
Nu skriver jag mitt första inlägg och jag tänkte fråga er vad ni vill jag ska skriva om i fortsättningen. Försöker göra bloggen så bra som möjligt men det går sådär. Så jag blir jätte glad om jag får förslag om hur jag kan göra min blogg bättre.
Ha de bra!

Välkommen till min nya blogg!

Datum: 2011-04-09   Tid: 12:20:52   Kategori: Allmänt


RSS 2.0