POLEN HERE I COME

Datum: 2013-05-20   Tid: 16:08:07   Kategori: Allmänt
Vilken underbar sommarhelg.
Helgen har spenderats med vänner och fotboll. Första stranddagen för i år, det var helt otroligt. Jag menar 30 grader i Sverige. Jag klagar inte. 
Igår spelades seriematch, gick bra 1-1. Även idag har jag spelat fotboll hela dagen eftersom jag kom med i fotbollslaget i skolan. Det blev lite blandat där, vi spelade inte jättebra, fast vi har ju aldrig spelat tillsammans innan så det var väl helt okej. Vi vann, förlorade och spelade lika, så de blev lite blandat. Kul iallafall. :D
 
Måste verkligen packa eftersom jag drar till Polen imorgon med klassen och kommer hem på lördag, så kommer inte vara aktiv denna veckan. Men vi hörs i helgen! 
 
 
 

Hot and sunny

Datum: 2013-05-16   Tid: 21:06:56   Kategori: Allmänt
Tjenare! 
 
Nu i eftermiddag var det 24 grader varmt, ja det är ju sommar. Helt underbart. 
Dagen började med lite tråkigt nationellt prov i matte, usch. Fast nu är det inga nationella kvar. Verkligen skönt att det snart är lov. Längtar o längtar. Jaja jag slapp iallafall matte lektionen idag eftersom jag var med på uttagningen för fotbollsskollaget. Hade inget vatten och trodde jag skulle dö, fast nej det gjorde jag inte. Får se om jag kommer med, man kan ju alltid hoppas. 
 
Här va i tisdags när Sofia badade, hon fyller även 16 idag, grattis!
 

Glassigt gott

Datum: 2013-05-14   Tid: 18:04:00   Kategori: Ätbart
Vädret har faktiskt varit på topp nu i eftermiddag, så jag och min fina kompis stack till Möllegård, ett mysigt glass ställe. Vi tog våra coola moppar eftersom de är så kul. Väldigt mysigt och glassen är ju mumma där.
 
 

Shopping från Linköping

Datum: 2013-05-14   Tid: 12:19:00   Kategori: Shopping
Godmorgon!
 
Vilken härlig morgon, sovmorgon är nog det bästa jag vet! Studiedagar är iallafall så sjukt underbart. 
Som jag skrev i förra inlägget så älskar jag att shoppa i Linköping, och det gjorde jag såklart också. 
 
 
Tröja från lager 157, 150 kr.  Enkel och fin till sommaren.
 
 
Bondelid tröja från lager 157, 300 kr. Skön tröja och passar bra att använda när det är lite kyligt, super mysig.
 
 
Mjukisbyxor från BikBok, 299 kr. Mysigaste byxorna jag haft, rekommenderar stort. Jeans från Gina tricot, 299 kr. Sitter tight och bra. 

Mathildas dop i Linköping

Datum: 2013-05-12   Tid: 20:56:39   Kategori: Allmänt
Vilken intensiv helg jag har haft, puh. 
 
 
Har haft lång helg och jag har spenderat den för det mesta i Linköping. Jag åkte upp dit tidig i fredags med familjen. Tar ca 4 timmar med bil, det funkar ju bara man har sin Iphone, men när det inte finns teckning halva resan så åhhhh.. (näh jag överdrev lite men men). 
Jag älskar verkligen Linköping. Halmstad är så himla litet om man jämför med Linköping. Det finns verkligen alla affärer man kan tänka sig där, älska älska! Plus att det är en väldigt skön dialekt där. :D 
I går döptes även min nya kusin som föddes i våras, lilla Mathilda.
 
Vänster: syster Höger: kusin 
 
 
Från vänster: Jag, kusin, barn.

Fotbollsfredag

Datum: 2013-05-03   Tid: 20:31:21   Kategori: Fotboll
Herreguud vad jag älskar dig! Åhh underbara fredag..
 
Vädret har verkligen varit toppen idag. Kändes faktiskt kul att dra till träningen efter skolan. Fast när jag väl var där så va jag ganska seg, svin trött. Jaja nu ska jag ta helg och titta på en film, swefilmer.com det är grejer det.
Haha jag bjuder på lite bilder, och nej jag spelar inte fotboll med brillor.
 
Adios amigos
 
 
 

Valborg vid Mellbystrand

Datum: 2013-05-01   Tid: 00:33:00   Kategori: Allmänt

Tjenare alla nattugglor!

 Kom nyss hem ifrån en trevlig kväll i Laholm med vänner och familj. Såklart missade vi inte brasan, som i år blev vid Mellbystrand. Riktigt mysigt att de tände en brasa på stranden, dock lite blåsigt fast brasan värmde som tur va. Jag tog massvis av oseriösa ego bilder, tänkte att ni ville se hur jag ser ut nu för tiden..

 


RSS 2.0