Mobilbloggar

Datum: 2011-06-30   Tid: 10:13:55   Kategori: Allmänt
Hej! Äntligen vet jag hur man bloggar med mobilen. Visste inte de förrut. ^^ Igår skulle de bli 27 grader men de blev bara 26 grader. Men de va helt okej! Hoppas de blir så varmt hela veckan. Imon så ska de typ regna men jag tror de är fel för jag tycker de ska va sol så då får de vara sol! :) hehe men vi får se. Idag kanske jag ska gå lite på stan o städa smådjurens burar. (min kanin och marsvinet jag passar) Jag vet tyvärr inte hur man lägger in bilder när man mobilbloggar. :/ Bloggar nog mer sen jag ville bara pröva att blogga såhär!

De stämmer... väl?

Datum: 2011-06-29   Tid: 09:37:08   Kategori: Allmänt

Hello!

 

Igår va de en sommar dag 25 grader i skuggan! Men idag tror jag de skulle bli varmare!

Jag var på stranden igår och badade också i min pool. Men brände mig lite på ryggen. Så får ta extra mycket solkräm idag!


Sökte på google och då kom detta fram.

 

De stämmer kanske? ^^

Sammarvärme!

Datum: 2011-06-27   Tid: 17:48:39   Kategori: Allmänt

Hej!

 

Jag glömde ju säga hur jag firade midsommar. Men de gjorde jag först med familj o vänner. Sedan va jag med två kompisar o spelade fotboll o hade kul. Om ni vill veta så heter de Sara o Elsa. ^^


Idag har jag tagit första doppet i poolen. Två gånger har jag badat. Jag är så glad att sommaren har kommit nu. Över 20 grader ska de vara!

 

Hoppas ni haft en härlig dag med sommarvärme!

 


SOL!

Datum: 2011-06-26   Tid: 09:42:18   Kategori: Allmänt

Hej igår började jag med att sätta upp poolen men är inte klar än så idag ska jag försöka att bli klar.

Men äntligen så har solen kommit med!

Men nu ska jag äta fralla som mamma köpte imorse nybakade!

 


Obs!

Datum: 2011-06-23   Tid: 21:33:09   Kategori: Allmänt

Dagen började med att åka in till tandläkaren. Sedan handla lite...

Sen fick jag en pool! Jag älskar verkligen att bada så jag blev super glad! Den måste jag sätta upp i helgen.

På eftermiddagen kom sedan Jennie med sitt marsvin (bobby). För jag ska passa honom medan hon är i USA. Han är så söt! Men lite blyg än så länge han har varit mest i huset. Men då och då har han kommit ut lite.

Sedan på kvällen så skulle jag göra rulltårta med chokladfyllning. Gott eller låter de inte de?

Så här blev resultatet…

 

Fråga mig inte hur men i alla fall en liten rulltårta blev de! ^^

 


Gårdagens köp!

Datum: 2011-06-21   Tid: 22:25:28   Kategori: Allmänt

Ja, här är lite saker jag shoppade igår på Gekås!

 

-Shorts

-Hårinpackning

-Gult nagellack

Köpte också en pyjamas.

Snart GEKÅ...

Datum: 2011-06-20   Tid: 07:57:14   Kategori: Allmänt

God morgon!

 

 

Snart åker jag till Gekås, Ullared! Jag brukar hitta mycket där. För mycket kanske. Jag tycker att de är billigt och mycket så de blir att man tar saker nästan hela tiden sedan blir de rätt mycket… men men jag brukar köpa de som jag behöver, vill ha. Hoppas jag hittar några snygga kläder idag.

 


Äntligen!

Datum: 2011-06-17   Tid: 12:01:55   Kategori: Allmänt

Hej har precis fått sommarlov och nu ska jag  åka till Helsingborg och ikväll ska jag på teater! ^^

 

Ha de bra alla!

 


Fotboll! <3

Datum: 2011-06-14   Tid: 19:49:56   Kategori: Allmänt

Ja som ni ser på rubriken!

Jag glömde säga att vi vann matchen i lördags med 2-1. Mot Hylte som var etta i serien! Ja men de jag tänkte säga är att de står om de i Hallansposten(en tidning). Egentligen står de mest om Hylte men de är en ”stor” bild när Frida. (en i mitt lag) har bollen. De var första matchen Hylte förlorade!

 

Haverdal IF är bäst! Så de va de jag ville säga.^^


Helgen!

Datum: 2011-06-12   Tid: 20:42:19   Kategori: Allmänt

Hej!

 

Mycket har jag gjort i helgen. I fredags va de skola och när jag kom hem så skulle jag göra i ordning mig och iväg. Hemma senare på kvällen. Jag var nämligen på studentfest hos en kompis.

Igår va de upp tidigt på morgonen åka ända till Hylte och spela match. Men de va värt de. Vi vann ju! Dem leder ju serien också. Men sedan åt man i Hylte och kom hem senare på eftermiddagen. Va ute lite sedan va de och göra i ordning sig. För då skulle man på fest hos en kompis. (Jennie) De blev en rolig kväll och sen var man hemma senare på kvällen. Idag har jag varit ute i de fina vädret. Detta va min helg och ja de va skönt att ta de lite lugn idag. Fast den har varit super rolig! ^^

 


Ja då blev de en till... :)

Datum: 2011-06-09   Tid: 17:09:15   Kategori: Allmänt

Hejsan!

 

Regn, regn, regn… var tog den där varma solen vägen? Men får hoppas den kommer tillbacka imorgon.

Efter skolan när jag kom hem så ringde mamma och sa att jag har fått en till kusin! Jag blev lite förvånad. egentligen skulle jag få den 18 men så blev de inte lite mer än 1 vecka tidigare. Men när jag fick en kusin i slutet av mars så va de nästan 3 veckor tidigt eller 2 kom inte riktigt ihåg. Men nu har iallafall jag en ny tjejkusin. Namn tror jag men säger inget förrän jag är 100 procent säker.

Så nu känner jag 2 som fyller år den 9 juni!

Grattis ännu en gång till dig Jenni!

 

Nu måste jag nog skriva bokrecension som ska lämnas in imorgon.

 


Läsa

Datum: 2011-06-08   Tid: 21:27:53   Kategori: Allmänt

Som ni ser på rubriken så har jag läst mycket idag. Har även lite kvar tror jag ska läsa ut den idag också! Måste nämligen göra de tills fredag.

 

Imorgon så är de torsdag… inte den roligaste dagen. Men denna torsdag blir inte vilken torsdag som helst! För min kompis Jennie fyller 14 år. Stort grattis till dig! Hoppas den blir roligare för de. ^^


Haverdalsdagen

Datum: 2011-06-06   Tid: 20:14:00   Kategori: Allmänt

Dagen började med att packa mina grejer till ”Haverdalsdagen”. De är en dag för de flesta som spelar fotboll i Haverdal IF och såklart för andra. Det finns Ponnyridning, hoppborg, ansiktsmålning, hamburgare och annan mat. Men för att jag skulle vara där va för att jag skulle spela match mot föräldrarna. Vi vann tyvärr inte. Men men de va ju på skoj.

Där var man nästan hela dagen. Men när jag va hemma ringde Sofia ifall jag ville ta ett snabbdopp i havet. De ville jag och de va riktigt skönt i havet när man hade doppat sig!

Och nu sitter jag här och ska snart läsa lite i min bok.

 

HEJDÅ!Stranden!

Datum: 2011-06-05   Tid: 21:12:23   Kategori: Allmänt

Halloj!

 

 

Gud vad härligt! jag har haft en riktig sommar dag idag! Vet inte hur varmt de har varit men i alla fall över 25 grader.

Jag tillbringade min dag på stranden med Emma och Jenni. Solade och badade. Spelade också lite kort på min trädgård i skuggan. Nu senare på kvällen kom jag på att jag inte hade solkräm på armarna! inte jätte bra kanske denna dag som har varit super varm. Men så bränd är jag inte men stackars Emma som brände sig väldigt mycket på axlarna. Men lite bruna har vi nog ändå blivit denna  soliga dag!


Stan nästa! ^^

Datum: 2011-06-04   Tid: 11:18:55   Kategori: Allmänt

Hej!
Nu har jag mycket att blogga om eller ja lite i alla fall. Igår började dagen med att åka till Adina. En kompis till mig. Vi gjorde inte så jätte mycket pratade och gick runt lite och spelade lite spel. Sedan så skulle hon iväg så jag åkte hem. Men på kvällen så spelade jag minigolf med Emelie och Jennie. Gissa vem som kom tvåa! Jo de va JAAG!

 
Sedan stack jag hem till Jennie och sov där. Och nu är jag hemma igen.

 

Ska göra i ordning mig snart, för jag ska sedan in till stan med Jennie! Kommer bli kuul! ^^


Blommor

Datum: 2011-06-01   Tid: 15:40:19   Kategori: Allmänt
En bild jag tog igår!

RSS 2.0