Jenni kommer ikväll!

Datum: 2011-10-30   Tid: 16:15:00   Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från en liten shopping runda i flygstaden. Hehe. Jag köpte en nu innebandy klubba. Grön o fin.
Jag har faktiskt innebandy match i ikväll men kommer inte använda min nya klubba då måste träna in den först. Sen efter matchen kommer bästa Jennie och sover över!


Grattis Eric

Datum: 2011-10-29   Tid: 11:59:58   Kategori: Musik/artister
Hallå!
Först och främst är de såå härligt med höstlov!
Höstlovet började igår med att min klass hade halloween party för dem små. Riktigt roligt hade vi. Sen så idag på morgonen hade jag pingistävling. Men nu tänkte jag vila lite. Fast snart får vi också gäster. Så måste fixa mig.
Men ni vet väl att Eric Saade fyller år idag? Så grattis! ♥
(bild från google.)

Chokladfontän

Datum: 2011-10-26   Tid: 18:34:46   Kategori: Allmänt

Hej igen!

Kul att just du läser min blogg.
Jag tror inte jag har sagt de här innan, så jag säger de nu. Jag sålde jultidningar i år, jag går inte runt och säljer jag sålde bara lite till släkt och familj för jag ville ha en speciell grej. Nämligen en chokladfontän. Och igår fick jag hem den! Får väl pröva den i helgen. :)


Tårta

Datum: 2011-10-23   Tid: 21:57:39   Kategori: Allmänt

Hejsan!

Nu är jag hemma igen och har haft en rolig helg. Lite mycket tårta bara. Hehe. I fredags åt jag glass med någon päron vanilj sak på dagen och sen på kvällen blev det äppelpaj med vaniljsås. Igår åt jag kakor och tårta på dagen för min kusin döptes. Så grattis till lilla Olivia. På kvällen blev de också tårta för att fira att min mamma fyller år imorgon. Sen så missade jag fotbollsträningen och innebandy matchen igår. Så nu säger jag bara snälla bjud mig inte på tårta.

Ha de bra ska nog sova snart för imorgon ska man upp och fira!


Jag vill ju ha EN bild! Varför?

Datum: 2011-10-21   Tid: 09:23:34   Kategori: Allmänt

Jag vet inte varför? Men när jag bloggar från mobilen så kommer de tusen bilder eller ingen. Förlåt för detta! Sen när jag ska gå in på datan så funkar de inte och fixa. Så förlåt förlåt. Jag ska fixa detta så fort jag kan.


Mjölby

Datum: 2011-10-21   Tid: 09:14:36   Kategori: Allmänt

Nu är jag hos farmor och farfar i Mjölby. Idag ska jag träffa lite annan släkt här ifrån. Framåt dagen kommer min 5 åriga kusin. Så du får man "leka" lite med henne. Sen på kvällen kommer min faster. Om jag hinner vill jag bada i badhuset också. ^^

Vädret i Mjölby:


Åker snart.

Datum: 2011-10-20   Tid: 16:37:20   Kategori: Allmänt
Hello!
Förlåt för de senaste inlägget. Gud blir så arg att de inte gör som jag vill. Jag kan inte ta bort bilder. Jag vill ju ha EN bild! Aja de får väl va så då.
Idag när jag kom hem från skolan så hade min kanins hus gått sönder. taket hade blåst av! Jag vet inte hur men på något sätt. Så min lilla Linus hade hoppat ut. Men som tur är vet han var han bor och springer inte för långt bort.
Det är en bänk vid hans bur och där under  satt en liten fluffig sak. Värdens bästa Linus! ♥
Nu MÅSTE jag packa för ikväll åker jag till släkten och är där hela helgen.

God smoothie

Datum: 2011-10-19   Tid: 16:53:11   Kategori: Allmänt

Hej nu är jag hemma från skolan och har fixat lite och äta. Det blev macka och detta: (den är gjord av olika bär och frukter. Som banan, mango och hallon mm.)


Orange

Datum: 2011-10-17   Tid: 17:10:40   Kategori: Allmänt
hejsan! ♥
Så blir de måndag igen. Ja de får man väl stå ut med. Något kul är att de är pingis ikväll!
Om ni undrar hur de gick på vår första innebandy match igår så gick de ganska bra. Jag menar för att va första matchen för oss. Men tyvärr förlorade vi. Kan ni gissa vilken färg de va på dem nya matchkläderna? Orange. Jo orange är en rät cool färg men för mycket orange blir bara för mycket. Nej men dem va rät snygga endå. haha eller jag kan inte bestämma mig. Så dem va helt okej iallafall.
Nu måste jag gååå. Ha de bra!

Söndag- mycket rolig

Datum: 2011-10-16   Tid: 10:51:01   Kategori: Allmänt
Redan söndag idag då. Helgen gick så fort. Men idag är det en rolig dag för mig. Först nu på dagen blir de bowling och sen framåt kvällen blir de serie start i innebandyn! Önska oss lycka till. ;)
Men tänkte bjuda på en bild på mig från igår.
Ha de bäst! ♥

Imorgon-bowling

Datum: 2011-10-15   Tid: 13:46:08   Kategori: Allmänt
Hej på er! ♥
Åt nyss pannkakor. Riktigt gott med hallonsylt! ^^

Innan idag va jag och min syrra ute och fotade lite. De va meningen att vi skulle fota varandra. Men så ville hon hellre fota mig än att va "modell" idag. Så de blev många foton på mig och min nya vinterjacka. Vill ni se någon bild här på bloggen? Ja de kanske kommer någon bild här snart.
Imorgon har jag saker och göra hela dagen. Jag ska bl.a. bowla med fotbollslaget.
(bild från google)

Idol

Datum: 2011-10-14   Tid: 21:23:51   Kategori: Allmänt


Istället för att se en film ikväll ser jag på Idol! De är många som är bra nu så vet inte riktigt vem som jag vill ska vinna. Men såklart hejar jag på Andre! ^^
Heja Andre!


Skönt med helg

Datum: 2011-10-14   Tid: 18:32:23   Kategori: Allmänt
Ja, äntligen helg och de är så skönt! Haft mycket läxor och sånt denna vecka så de är extra skönt med helg nu. Innan idag har jag varit med min lilla söta fluff. (min kanin) Sen så fick jag följa med en tur i vår nya bil. Ja pappa ville så gärna de. Men då passade jag också på och hoppa in i affären och köpa lite helg godis. Men ikväll tänkte jag kolla på någon film men vet inte vilken kan man få några bra film tips nu till helgen?

Trött trött trött

Datum: 2011-10-12   Tid: 17:04:00   Kategori: Allmänt

Sen jag kom hem från skolan idag har jag bara slappat i soffan. Jag är så trött idag. Vet inte riktigt varför men de bara är så. Jusde vi har massa läxor och sånt också som man måste börja med... Snart. Jag orkar inte men måste endå göras!

Ha de bäst! 


Armband

Datum: 2011-10-09   Tid: 11:12:41   Kategori: Foto
Jag tänkte vissa ett armband jag köpte i Spanien. Vad tycks?
När jag fotade så hade jag min guldiga reflexskärm. Om ni kollar till höger kan ni nog se att de är lite guldigt.

Gårdagens köp

Datum: 2011-10-09   Tid: 10:48:14   Kategori: Shopping
(Lite mörk bild)
Tröja - HM - 199 kr
Byxor - Vero Moda - 300 kr
Linne - Ginatricot - 149 kr

Hemma från städning och jag har...

Datum: 2011-10-08   Tid: 18:56:19   Kategori: Allmänt
Nu har jag fotat kläderna jag köpte idag. Men kan inte lägga upp dem på bloggen idag för sitter vid en annan dator. Så därför tänkte jag avslöja lite. Idag i stan köpte jag en tröja, linne och ett par byxor. Men ni vet ju fortfarande inte hur dem ser ut men de får ni snart veta här på bloggen!

Det känns att de är höst ute de är rät kallt så snart får man nog använda vinterkläder! :)
(Detta är inte hur de ser ut nu de va en annan vinter här i Sverige.)

Lördag- staden

Datum: 2011-10-08   Tid: 15:10:57   Kategori: Allmänt
Hej på er som läser! ♥
Idag började dagen med att jag vaknade... blablabla ja ni vet ju redan att jag vaknar så jag behöver ju inte skriva något om de. Så läs de här.
Jag följde med min familj idag till stan för dem skulle göra olika saker och då kunde jag ju gå lite på stan. Jag behöver lite höstnytt. Och de hittade jag också. Jag ska fota de senare idag så ni får titta förbi då om ni vill veta vad jag köpt.
Jusde jag ska städa idag. Ja man måste städa när man går i pingis! Man ska städa en hel pingishall. De kommer ta årtal. haha nee men ska åka och göra de idag tror jag så jag slipper imorgon.

Spanien-strand

Datum: 2011-10-07   Tid: 16:32:00   Kategori: Allmänt
Jag tänkte att ni skulle få se en bild på en av stränderna jag va på i Spanien. När jag var i Spanien bodde jag på 2 ställen. I Manilva och Cadiz. Denna bild tog jag i Cadiz som var ca 100 meter ifrån hotellet i Cadiz.
Det ser inte ut som att va så stora vågor på denna bilden men de kunde bli väldigt stora. Vattnet va också väldigt salt. Iallafall mer salt än här i Sverige.

Rubrik? Läs dehär! :)

Datum: 2011-10-06   Tid: 16:22:00   Kategori: Allmänt

Hej igen!

Dåligt med bloggandet, jag vet. Men jag har inte riktigt haft lust att blogga. Jag får se om jag får mer lust snart.

Nästa vecka har jag massa prov o läxor. Sen så har jag matteprov imorgon. Jag kanske borde plugga nu? För sen så blir de fotbollsträning.

Sen så tycker jag inläggen blir så tråkiga om man inte har någon bild så jag bara tog en en bild i fönstret. ^^ Ha de bra!


Ja så här är de

Datum: 2011-10-03   Tid: 21:52:36   Kategori: Allmänt

Jag är hemma och haft en jätte bra semestervecka! Så nu är jag lite trött efter resan. Ska bli så skönt att få sova i sin egen säng inatt! :)


Ja så här är de

Datum: 2011-10-03   Tid: 21:51:50   Kategori: Allmänt

Jag är hemma och haft en jätte bra semestervecka! Så nu är jag lite trött efter resan. Ska bli så skönt att få sova i sin egen säng inatt! :)


RSS 2.0