I want to fly to another country!

Datum: 2012-08-23   Tid: 20:52:07   Kategori: Allmänt
Hej på er! ♥
 
Känner mig dålig på mitt bloggande. Skolan började i måndags och jag har redan fått minst 3 läxor och börjat med 3 projekt. Jag ska även hinna spela fotboll och vara med mina vänner. Strunt i de nu ska jag skriva mer roligt så ni orkar läsa! :D
 
Om 11 dagar åker jag till Tyskland! YEEY! Längtat sjukt mycket och just nu vill jag verkligen åka utomlands, så det ska bli super! 
Shit trodde bilden va fin.. men den passade ju in. ;)

Fototävling hos Cassie!

Datum: 2012-08-18   Tid: 19:20:00   Kategori: Allmänt
Tjeena!
 
Är med i en fototävling som ni hittar HÄÄÄR!  ;)
 
Deltog med denna bilden:
 
Ha det bra sålänge! puss hej! ♥

Färgelanda cup- en helg jag aldrig glömmer!

Datum: 2012-08-13   Tid: 18:34:45   Kategori: Fotboll
Underbara vänner, killar, skottar, världens bästa lag! 
 
Jag älskar mitt fotbollslag, ärligt vi är bäst! Även fast vi inte vann cupen har vi spelat våra bästa matcher på jätte länge och vi alla är glada! 
 
Så sjukt kul har jag haft det!
 
I fredags kväll så kom några killar från Skottland och gick förbi vårt fotbolls lag (såg helt okej ut ;) ) fast dem var crazy! haha fattade ju inte deras engelska, och dem sjöng som gallningar hela tiden. I vilket fall skulle jag Adina och Cocco se vart dem bodde, så vi gick åt det hållet dem bodde och hittade dem. När dem såg att vi 3 kom så skrek, gappade, sjöng? dem. Så vi sprang iväg, men dem sprang efter, så vi stannade. Dem pratade med oss och aa gjorde konstiga saker. och så ville dem att vi skulle basta med dem hela tiden och vi ba: no thanks! hah, vi ville ju inte basta med dem? ;)
 
Nästa dag så va de matcher som gick bra förluster med 1-0 och 2-0, vilket va bra. ;) Men sen kom höjd punkten! Discot! uppe hela kvällen hoppade runt, dansade runt och allt möjligt. Både tjejer och killar i vår ålder var där, och såklart skottarna! Egentligen va dem fett roliga. Men som sagt konstiga ;) Men det va en fett rolig kväll! Påvägen hem skulle vi även åka samma buss som skottarna vilket gjorde att dem sjöng hela vägen tills vi kom "hem". hah, hur orkar dem. ;) 
 
sista matchen va igår och den förlorade vi med 2-0 så vi åkte ut ur cupen, men nu är jag hemma! 
 
Som sagt HGH vi är bäst, tillsammans har vi kul, vilket är viktigast när man spelar fotboll! Alla ni är underbara! ♥
heh, jag och fina Klara! :) Vi är dem blååå!

Har sommarlov

Datum: 2012-08-08   Tid: 10:18:11   Kategori: Allmänt

Så jag har inte riktigt tid att blogga. Istället får det väl bli att jag bloggar om denna månaden senare. I helgen åker jag på fotbolls cup, så vi hörs någon gång senare! Kraam


RSS 2.0