Ge gärna förslag! ♥

Datum: 2011-07-31   Tid: 10:11:32   Kategori: Allmänt

Hej!

 

Dopet gick bra och så men kan inte ladda över bilderna på denna dator men sen när jag kommer hem! Idag ska jag äta lunch på någon ö någonstans i närheten och jag kanske ska ”klättra” i träd. Men jag får se.

 

I eftermiddag drar jag till min mormors sommarstuga och ska ha de mysigt och fiska kräftor! Kommer inte ha någon dator där ute på landet men jag tror jag skulle kunna blogga med mobilen! Hoppas de inte blir tråkigt nu när jag inte lägger ut så mycket bilder.

Vill ni att jag ska börja med något nytt här på bloggen? Ge gärna förslag! ♥
Borta!

Datum: 2011-07-30   Tid: 09:28:52   Kategori: Allmänt

Ja nu är jag då borta eller jag är inte hemma. Aa då blir de väl borta… men i alla fall så har jag sagt de innan att jag ska på dop. Och… de är idag! Så snart är de dags att fixa sig och så. Om ni undrar var jag är så är jag i Mjölby men ska åka till Linköping sen för där ska min kusin Emil döpas. Jag har fått en uppgift under dopet och de är att hälla vatten i… vet inte vad de heter men jag ska hälla upp dopvattnet! Så håll tummarna för mig att jag inte snubblar eller något. ^^

Inga bilder finns på denna dator vet inte om de kommer finnas de sen heller. Men jag kommer hem igen på onsdag men jag ska ändå försöka blogga!


Bilder!

Datum: 2011-07-29   Tid: 09:49:02   Kategori: Allmänt

 

 

Hello!

Nu ska ni få se några bilder från när jag och underbara Jennie sov över!

Söta Jennie!

Jag o Jennie.
Våra snygga skooor! ^^
Sen får ni en bild på Eric Saades nya skiva som jag har köpt!
Igår lite senare på eftermiddagen åkte jag med min syster och mamma till IKEA. Jag köpte en "Sekretär" (tror de heter så). Som ett skrivbord typ. ^^ Den är vit men har ingen bild på den för måste bygga upp den först.
Ha de bra!♥De kommer bilder från gårdagen!

Datum: 2011-07-28   Tid: 13:05:57   Kategori: Allmänt
Hej!
Jag fotade lite igår när Jenni va här så bilder kommer...
jag har lite och göra nu idag som att jag ska packa tills imorgon när jag åker till Östergötland! Plus att jag måste öva på att gå i mina nya skor om jag ska ha på dopet. För er som inte kom ihåg/inte vet vilka skor jag ska ha så är de dessa.
Kom ihåg bilder kommer!♥Vet inte om jag hinner mer idag...

Datum: 2011-07-27   Tid: 16:02:33   Kategori: Allmänt
Hej!
Äntligen så är de sol. Så jag har varit på stranden o så och inte suttit vid datorn så mycket. Vet inte om jag kommer hinna blogga mer idag. För ikväll kommer Jennie hit och ska sova över!
Men ha de bra så länge! ♥

På fredag åker jag...

Datum: 2011-07-26   Tid: 18:09:02   Kategori: Allmänt

Hejsaan!

 

Vet inte riktigt om jag har något intressant och skriva som jag gjort idag. Jag har inte gjort så jätte mycket faktiskt.


På fredag åker jag upp till min släkt i Mjölby/Linköping och är där några dagar. Jag tror jag kommer hem på onsdagen. Så jag hoppas verkligen att de är sol och varmare där! Men aa här får ni en liten bild. Vet inte riktigt varför denna bild… men de va en jag hade tagit. :)

 


Smart?

Datum: 2011-07-26   Tid: 09:41:51   Kategori: Allmänt
Godmorgon!
Snart ska jag äta frukost men tänkte slänga in ett litet inlägg.
Jag hoppas de blir bra väder idag. Iallafall inte regn. För idag ska jag nog cykla runt lite med min nya cykel. Jag ska väl försöka ta ett kort på den också! ;)
När de va varmt en dag kanske för någon/några veckor sen så va jag ute i hagen med min sötnos Linus. När de är varmt är han rätt smart. Jo han gräver ett håll i sanden och sedan lägger sig i de. (de är ju svalare där) Smart? jao de tycker iallafall jag. ^^

REX...

Datum: 2011-07-25   Tid: 18:57:21   Kategori: Allmänt

Hello!

 

 

Va i stan idag och åt lunch och köpte en ny cykel! De blev en mörklila REX cykel! har inte fotat den än men vem vet de kanske jag gör? ^^

De va väl de jag gjort idag. Men ikväll blir de nog att mysa lite och kolla på film.

Hehe ni får en bild på min puma fotboll för jag längtar tills fotbollen börjar igen!

HADE BRA!

Dåligt väder.

Datum: 2011-07-24   Tid: 11:44:49   Kategori: Allmänt

Idag har dagen inte börjat med bra väder. Ingen sol. Så jag satte mig och tittade på New moon! De är ju bra väder för film. Kan inte blogga mer nu men ni får en liten härlig bild från vädret…

 


Surprise bag!

Datum: 2011-07-23   Tid: 19:55:54   Kategori: Allmänt

Hej!

När jag va i stan köpte jag en ”surprise bag!” Man fick köpa en påse för 50 kr och inte veta vad som är i. De va 6 saker ifrån affären glitter i påsen! Jag har inte fotat allt jag fick men 2 saker.

-Påsen!
-Schal
-Öronhängen-blå

Idag...

Datum: 2011-07-23   Tid: 09:10:52   Kategori: Allmänt
Hello!
Idag är de... lördag väl? Jo de är lördag för idag ska jag på loppis. Men de är om ca en timme. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Kanske fixa lite i mitt rum. Jo jag ska också städa kanin buren. Har ingen bra bild jag kan lägga ut nu ifrån denna dator. De är bara gamla bilder.^^

Nya skor!

Datum: 2011-07-22   Tid: 20:30:50   Kategori: Allmänt
När jag va på stan idag så hittade jag ett par skor jag ska ha till dopet! Jag tänkte först ha ett par ballerina skor men tyckte dessa va mycket finare. hehe jag blir väldigt lång!
DinSko-199 kr (de va rea och de gillar jag!)
Va tycks?Glass i stora lass!

Datum: 2011-07-22   Tid: 19:39:07   Kategori: Allmänt

Här kommer bilderna på glassarna ifrån Möllegård!

Pappas glass!

Min glass!


En bild sen förra året!

Datum: 2011-07-22   Tid: 10:57:38   Kategori: Allmänt

Hello!

 

 

Snart ska jag in till stan. Jag ska typ titta lite på stan men sen ska jag också kolla min syn… neej… jag skulle aldrig tänka mig att ha glasögon! Never! Eller jag menar inget illa mot dem som har de. De är bara de att jag inte skulle passa i de. Tror jag i alla fall. Hoppas på de bästa att jag slipper!

Men jag tror jag ska äta lunch i stan med. Jag har ett ställa i stan som har god lunch. De är en nudelbar. Jätte gott!

 

Hittade en bild sen förra året när jag ”klättrade” i träd. På bilden åker jag från ett träd till ett annat. De va faktiskt riktigt roligt även fast de va lite högt på vissa ställen. ^^


poppers pingviner!

Datum: 2011-07-21   Tid: 21:59:12   Kategori: Allmänt

Hello!

 

 

 

 

Nu är jag hemma från en trevlig kväll med Jenni! Kvällen gick till så att vi åkte in till stan och gick på bio! Vi såg nämligen ”poppers pingviner”. Den va faktiskt rolig och jag tycker den va bra.

Här får ni en bild på filmen.(google)

 

 


Mys!

Datum: 2011-07-21   Tid: 11:03:25   Kategori: Allmänt

Hej!

 

Kunde inte blogga mer igår för hade ingen mer tid för jag gjorde massa annat. Men aa... Efter Lunch så åkte jag och min pappa till Möllegår. (tror de heter så?) Där har dem i alla fall jätte goda glassar! Jag har fotat dem men bilderna är inte på datan än så ni kan få se lite senare!

Efter de så åkte vi och kollade på en ny cykel till mig. Jag tror jag vet vilken modell jag vill ha men jag vet inte vilken färg. Jag skulle visa cykeln här på bloggen men har inget foto på den. Så tänkte jag ta en från google men de blev något fel så ni får 2 bilder när jag var i Gränna! Var man än gick va de polkagrisar. ^^

Här gör de polkagriiisaaar!

Sen på kvällen så va jag med kompisar. Mys!


Mitt kort!

Datum: 2011-07-20   Tid: 10:30:35   Kategori: Allmänt
Hello!Igår var de faktiskt ganska fint väder så man kunde vara på stranden! Så där va jag och hade kul med Adina!

Jag har också fått mitt bankkort! Fast ID-kortet har inte kommit än. De är inte mitt kort på bilden men jag har nästan likadant. ^^

Dagens låt!

Datum: 2011-07-19   Tid: 10:49:36   Kategori: Allmänt
Sitter och lyssnar på en låt som blir dagens låt idag!
Låten heter Little Did I Know. Sångare är Swingfly feat. Pauline and Christoffer.
Tyvärr är det ingen video men ni kan ju lyssna endå!

Vaken? jaa!

Datum: 2011-07-18   Tid: 09:45:52   Kategori: Allmänt
Då vaknade man vid halv 9 att det bankade utanför mitt fönster... jätte roligt!
Men aa de va väl dags att gå upp endå kanske?
När jag kollade vädret på min mobil så stod de att de skulle regna. Men just nu gör de inte de iallafall. Hoppas att de blir lite bra väder idag!
Jag skulle typ fixa med mitt rum lite och så. Men då smsar Jenni fall jag vill åka till stan. Det passade ju jätte bra för jag hade tänkt och göra de i veckan! Så mitt rum får vänta...!
Hej då nu måste jag göra i ordning mig men ha de bra alla underbara läsare!

Linus rullar sig i sanden!

Datum: 2011-07-17   Tid: 17:24:07   Kategori: Allmänt
Hello!
Igår när jag va med min kanin Linus i hagen så rullade han sig i sanden så fick ett litet kort på de. Inte jätte bra men man ser att han rullar sig!
Han tycker de är jätte roligt!
Han är än världens sötaste fluff. ^^

Idag har jag inte gjort så mycket för de har regnat hela dagen tills nu typ. Så får nog ta och gå ut lite snart.

En fråga!

Datum: 2011-07-17   Tid: 11:08:02   Kategori: Allmänt
Hej jag har fått en fråga här på bloggen. De va ett tag sedan jag fick de så de va jätteroligt! Ni får gärna fråga mer frågor när ni vill på vilket inlägg ni vill.
  • vem ska döpas?:)
Jag fick en liten kusin den 30 Mars i år. Så de är min lilla kusin som ska döpas. Han ska döpas till Emil!
Den 30 juli döps han!

Kläder till dopet!

Datum: 2011-07-15   Tid: 17:51:03   Kategori: Allmänt
Nu har jag bilderna på kläderna jag ska ha på dopet den 30 juli!
Klänning-BIK BOK
Blomma till håret-Lindex
Skor-Maxi hehe. Jag vet inte om jag ska ha dessa skor men ja dem va billiga o rätt fina tycker jag. Men jag köpte dem iallafall om jag inte hittar några andra. :)

Härlig bild!

Datum: 2011-07-15   Tid: 14:47:24   Kategori: Allmänt
Hej!
Jag har inte direkt tur med vädret. Hela veckan utam måndag har det varit lite kalt och dåligt väder. De är ju sommar! Aja man får hoppas på bättre väder nästa vecka.

Jag skulle ju lägga in bilder på de jag köpte på stan. Jag har fotat men dem är inte på daton än. Men ni får istället en härlig bild på min mosters hund som jag har tagit!

Staden igår

Datum: 2011-07-14   Tid: 22:08:40   Kategori: Allmänt
Hello! Igår var jag i staden. (Halmstad) jag åkte dit tidig på morgonen eller om man tycker 10 är tidigt? Då åkte jag in iallafall. Jag åkte nämligen först till banken. Skaffa ett bankkort och sånt. De kommer iallafall om en vecka typ. Man får hoppas att kortet på mig blir bra. ^^ fast har ju sätt de innan men de ser säkert inte likadant ut på kortet. Men efter bankan så gick jag lite på stan och hittade en klänning och en blomma man har i håret. Varför jag köpte de va för jag ska på dop den 30 juli och då måste man ju va lite extra fin! Jag tänkte faktiskt fota de då men får se om de kommer på bloggen ;) Sen på vägen hem så köpte jag ett par skor som jag kanske ska ha på dopet med. Kan berätta mer imorgon om var jag köpt de och så för mobilbloggar nu och de är lite... Jag vet inte men ni får vänta lite med de. Kram!

Dagens...

Datum: 2011-07-14   Tid: 11:09:17   Kategori: Allmänt
Hej jag har nu kommit på en ny sak här på bloggen! Nämligen dagens musik! Vad tycker ni är de en hiss eller en diss?
Dagens musik idag blir Eric Saade (J-Son).
Låten heter Hearts in the air och är väldigt bra så lyssna gärna.
Nu vill jag gärna veta vad ni tycker om denna låt också.

Dikt

Datum: 2011-07-13   Tid: 18:55:02   Kategori: Allmänt
I love you 2day, 
I love you 2morrow 
Put it together,
And i love you 4ever.

Va fint hela veckan skulle vara bra! :)

Datum: 2011-07-12   Tid: 08:45:36   Kategori: Allmänt

Hello!

 

Igår kväll kom Jenni hem! De är ju jätte kul men då åkte söta Bobby också hem. Men de va roligt att jag fick passa honom. Igår blev de bra väder hoppas de blir så hela veckan. Just nu tycker jag de blåser ganska mycket men de kan ju va fint endå. Idag ska jag till stranden med en kompis hade jag tänkt. (Adina) Men de är inte förrän vid halv 2. Eller de är ju snart. ^^

H-E-J-D-ÅHorken!

Datum: 2011-07-10   Tid: 14:00:08   Kategori: Allmänt

Hej!

 

Jag har inte bloggat förrän nu för jag har varit lite sjuk. Inte kul men nu är jag frisk igen!

Jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder från när jag var borta. Jag tog några, ja men idag får ni en som jag tog på Horken. (stället vid min mormors sommarstuga)


Dåligt väder...

Datum: 2011-07-08   Tid: 16:39:12   Kategori: Allmänt
Nu har de regnat, regnat o regnat. Nästan hela dagen har de gjort de. Eftersom de regnat hela dagen så har jag bakat muffins! Choklad muffins blev de! Bloggar mer senare. Ses!

Sommarstuga!

Datum: 2011-07-05   Tid: 13:49:10   Kategori: Allmänt
Hej! Nu är jag vid min mormors sommarstuga vid en sjö. Förrut va jag o plockade lite svamp. Inte så många men några. Tänkte fota lite här också så bilder kommer. Men påmin mig och lägga in dem ifall jag skulle glömma. Inte sol här just nu de är typ bara 19 grader. Aja imorgon åker jag hem.

När jag va på stan...

Datum: 2011-07-03   Tid: 09:04:36   Kategori: Allmänt
När jag va i stan så köpte jag detta:

Shorts - BIKBOK

Tröja – Gina tricot

Igår va de inte direkt soligt men varmt i luften. De åskade också. Men idag drar jag till Östergötland. Först idag ska jag träffa min 4-a åriga kusin i Mjölby och sedan till min farmor och farfar som också bor där. Jag tror jag kommer blogga eller jag ska om jag har tid. Kan ju blogga i mobilen!

RSS 2.0