Black and white

Datum: 2012-07-29   Tid: 11:28:25   Kategori: Allmänt

Godmorgon! ♥

 

Har ju varit en underbart varm vecka, hoppas verkligen att sommaren fortsätter. Men det vet man ju aldrig när man bor i Sverige. Men när det är varmt här i Sverige är det faktiskt ett helt underbart land! eller hur?

 

Igår kväll jobbade jag faktiskt som servitris på ett bröllop, och det gick super! Fast fick lite ont i fötterna efter att ha stått upp och serverat i 6-7 timmar.

Men nu ska jag ta och göra i ordning mig för snart ska jag iväg och hämta en ny familjemedlem!

 

Släktträff

Datum: 2012-07-23   Tid: 21:32:57   Kategori: Allmänt

Tjeena! Är i Vånga nu och kommer vara borta tills på torsdag så jag får se om jag hinner blogga. Men något inlägg blire! :) Lekt och haft skojj med mina små kusiner idag så är helt slut, många blåbär har jag plockat åt dem. Men dem är ju så söta så dem får väl vad dem vill, men nu kommer jag nog snart somna. Hade bra!


21 Juli 2012

Datum: 2012-07-21   Tid: 17:16:55   Kategori: Allmänt
Tjoosaan!
Som sagt jag ska berätta om min lilla vecka. 
 
Jag (vänster) och Klara försöker underhålla barnen på fotbollsskolan!
 
Fin middag med familjen på Tylösand.
 
hoffmaestro!
 
Jag spelade även golf med några kompisar för några dagar sedan och har även sett på bio med kompisar. Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, för nu ska jag träffa Jenni. :)
 
Hörs! ♥
 

Sovmorgon!

Datum: 2012-07-20   Tid: 19:57:53   Kategori: Allmänt
Halli hallå!
 
Ska bli så himla himla skönt att ha sovmorgon imon. Har ju gått upp tidigt hela veckan. Så jag ska ta och slappa i soffan med en film ikväll. Imorgon kommer massa bilder från veckan, eller några så missa inte det! :D
 
 

Ledare på fotbollsskolan!

Datum: 2012-07-16   Tid: 13:04:04   Kategori: Fotboll

Nu har jag kommit hem från 2 timmars fotbollsskola. Jag är ledare för barn som är 7-8 år och lär dem spela lika bra fotboll som mig! :D eller aa typ så. Nu måste jag fixa mig för snart kommer det gäster, shit jusde måste städa rummet... HEJ DÅ! :)


Förlåt.. men nu är jag här! ;)

Datum: 2012-07-15   Tid: 10:17:40   Kategori: Allmänt

Halloj!

Som sagt förlåt för att jag inte bloggat på sååå hääääääär länge. Det blev så himla tråkigt bara. Jag får se hur länge jag bloggar nu, men jag ska försöka se om det är roligt igen. Men som sagt jag har sommarlooov! Om ni inte visste de? ;) Jag har även konfirmerat mig, för en vecka sen. Man saknar verkligen konfirmations tiden. Det bästa med konfirmationen var att man lärde känna väldigt många nya kompisar. Vilket var super kul! 

Detta inlägg ska inte bli för långt och tråkigt så jag slutar skriva nu och lägger ut en bild. :)

 

Puss hej! 


RSS 2.0