Snö, kalas, sol.

Datum: 2012-03-31   Tid: 17:39:55   Kategori: Shopping

Vaknade imorse med att de snöade. Men nu så har de blivit sol. Jag har haft fyllt upp med små kusiner idag min lilla kusin Emil har nämligen fyllt 1 år så han hade ett litet kalas. Men nu är jag påväg hem! :)


Linköping

Datum: 2012-03-30   Tid: 21:17:40   Kategori: Shopping

Nu idag har jag åkt till andra släktingar i Linköping! Lekt med små kusiner och haft de mysigt. :)
Såhär ser jag ut just nu, tröjan jag har på mig är köpt på Gekås.

 

 


Skola, Gekås, Mjölby

Datum: 2012-03-29   Tid: 19:56:52   Kategori: Allmänt

Färdig efter en shopping runda på Gekås. Jag blev riktigt nöjd med vissa köp! Jag hittade en skinnjacka, som jag gillade. Jag har nästan letat hela våren och inte hittat någon direkt som passade. Men nu så hittade jag en som passade! Hittade även andra snygga kläder. Ni kan få se dem någon annan gång för nu fortsätter jag min lilla resa till underbara farmor och farfar i Mjölby. :)


Justin Bieber - Boyfriend

Datum: 2012-03-27   Tid: 17:04:55   Kategori: Musik/artister
Lyssnat på denna låt hela eftermiddagen! Justin Biebers nya singel. Tycker den är grym! Ni måste bara lyssna om ni inte redan har gjort det. :)

Hallongrottor

Datum: 2012-03-26   Tid: 19:43:53   Kategori: Matlagning/bakning
Hejsan alla glada och icke glada läsare! ♥
Min dag har varit som en vanlig måndag men jag har även hunnit med att baka! Denna gång blev det smarriga hallongrottor! Jag har än inte smakat på dem. Men det hade jag tänkt att göra när jag är klar här. Ser dem goda ut?

Freeport - märkes outlet

Datum: 2012-03-25   Tid: 11:05:01   Kategori: Allmänt
Halloj underbara söndag!
Idag har man äntligen ställt om klockan till sommartid! Kanske betyder att de snart är sommar? Man kan ju alltid hoppas. :)
Om bara några minuter så ska jag åka till kungsbacka till ett ställe som heter Freeport. De är massa olika affärer, men bara märkesaffärer! De är som ett outlet, de ska vara lite billigare än en vanlig affär. Så jag hoppas jag hittar något. I eftermiddag blir det också innebandy match i Onsala som är i närheten av kungsbacka. (tror jag?)
puss hej!

Friday it feels good!

Datum: 2012-03-23   Tid: 20:21:04   Kategori: Allmänt

Åå de känns toppen med fredag! Så skönt att plugg veckan är över. Jag har varit super trött idag... varför blir jag alltid så trött på fredagar? Helt slut va jag, typ.
Men eftersom de är fredag så tjockar jag mig med lite glass och godis!


Lite sådär för mycket denna vecka...

Datum: 2012-03-22   Tid: 19:50:11   Kategori: Allmänt

Prov, läxor, inlämningar... Såg min vecka ut. Den är inte slut än så ska snart fortsätta med en liten sak jag har kvar. Men de bästa är att de är fredag imon! Åå ska verkligen bli skönt med helg. :)

Så hejdå vi hörs imon igen!


Hemma från träning

Datum: 2012-03-19   Tid: 19:12:32   Kategori: Fotboll
Jag bloggade ju innan och förlåt att de blev så konstigt. Jag skulle ha fotbollsträning och så kom jag på att jag inte hade bloggat sedan lördags så jag gjorde ett snabbt inlägg... jag har inte riktigt tid att fixa youtube klippen nu, för ska äta men hoppas ni haft en bra måndag!

Erik och Mackan vad är det?

Datum: 2012-03-19   Tid: 16:06:07   Kategori: Allmänt
Hej underbara läsare!♥
Jag måste tipsa om en rolig sak, har ni sett Erik och Mackan? Jag tittar på de just nu och de är jätte roligt! Ni måste bara titta det finns fler avsnitt men jag visar två! :)

Lördag

Datum: 2012-03-17   Tid: 18:25:50   Kategori: Allmänt
Hej på er!♥
Jag har gjort så mycket så bloggadet har blivit väldigt segt. Förlåt för de.
Igår hade jag innebandy match och vi förlorade tyvärr, men de va mot serieledarna. Vi får/kommer vinna nästa match istället.
Idag har farmor och farfar kommit! De bjöd på en fin lunch. :)
Har fortfarande dåligt med bilder men ni får en bild här... mm de är jag.

Bloggar från min nya laptop

Datum: 2012-03-15   Tid: 21:51:46   Kategori: Allmänt
Hej har haft fullt upp idag. Först så fyller jag ju 15 år sen så har jag spelat innebandy och var även en stund på stan. Men nu sitter jag i min säng och bloggar från min nya laptop som jag fick idag! Jippie precis den jag ville ha en Toshiba! :D
(inga bilder på denna laptop än)

Chokladtårta e de bästa som finns!

Datum: 2012-03-14   Tid: 19:01:42   Kategori: Ätbart
15 år den 15 mars de är jag de(imon)! Jag börjar bli stor, hehe.
Idag var de meningen att jag skulle åka till stan men de blir så imon istället för jag är redan i stan då. Ska in till stan med skolan så då passar de bra och bara stanna kvar. Jag ska fira min födelsedag imon men ännu mera i helgen då min famor och farfar ska komma till mig! Eftersom dem bor en bit ifrån mig så va de länge sedan vi sågs så de ska bli super kul! :)
Jag hittade en bild på förra årets tårta. Jag menar denna goda chokladtårta fick jag förra året när jag fyllde 14.

Fotbolls träning UTE!

Datum: 2012-03-12   Tid: 16:20:00   Kategori: Fotboll

Frukt o bär

Datum: 2012-03-12   Tid: 16:02:48   Kategori: Matlagning/bakning

Idag är de ett riktigt vår väder! Därför passade jag på att ta en stor frukt i bär skål! De känns som vår när man äter frukt... eller kanske sommar, aja jag äter i alla fall jätte god frukt o bär sallad! ;)


Min dator??

Datum: 2012-03-11   Tid: 16:37:21   Kategori: Allmänt
Hej igen! Har precis kommit hem från elgiganten. Jag har nämligen kollat ut en dator jag så gärna vill ha, så jag får se om jag får den när jag fyller år.
Annars idag har jag varit ute och nu ska jag försöka plugga lite sen senare blir de kyrkan med konfan.

Melodifestivalen 2012 final!

Datum: 2012-03-10   Tid: 19:58:44   Kategori: Musik/artister
hej de blir ett snabbt inlägg detta. Cupen idag gick inte så bra så vi gick inte vidare till final imon men men. Snart börjar melodifetivalen och de ska bli riktigt kul att se. Önskade att jag kunde vara där och heja på Ulrik! Men jag gjorde denna lilla fina? sak. :)
HEJAHEJAHEJA! 

Önskelista

Datum: 2012-03-10   Tid: 10:03:40   Kategori: Allmänt
Jag hinner blogga en gång innan jag drar mig mot cupen. Jo de va en läsare som undrade vad jag önskar mig på torsdag när jag fyller år så tänkte skriva de nu! :)

- Adidas fotboll
- Matta
- skinnjacka (fast vet inte vilken)
- EN SUPER BRA DATOR!

Här va de få saker jag har önskat mig än så länge.

Veckans köp

Datum: 2012-03-09   Tid: 20:16:24   Kategori: Shopping
Denna veckan har verkligen gått jätte fort, de är ju fredag och de älskar jag! Denna helgen blir en grym fotbolls helg. Klockan kvart i elva imon åker jag mot fotbolls cupen och kommer hem... skulle tro runt 7? För sista matchen spelar jag vid 6. Cupen är en bit ifrån där jag bor, de heter Oskarström. Så jag kommer inte vara hemma på hela dagen. Men jag ska försöka blogga innan jag åker.
I onsdags var jag ju i stan men jag glömde visa mina köp då så här kommer de! ;)
Svart innejacka - BikBok
Jag köpte även en snygg sommar t-shirt men jag har tyvärr inget foto på den just nu. Men kommer nog upp på bloggen inom kort tid.

Skink och ostpaj med tomater och mozarella ost

Datum: 2012-03-08   Tid: 13:54:04   Kategori: Matlagning/bakning
Ledig dag från skolan idag, jag har nämligen studiedag!
Det började med en lugn sovmorgon. Men sedan när jag gick upp och kollade ut va allt vit! Jag kan inte fatta att de har blivit snö igen. Jag som trode de skulle bli vår och sedan sommar. Men nej nu är de tydligen vinter igen. Men solen skiner just nu så snön kanske smälter bort?
Dagens lunch fick jag fixa själv. Jag brukar tycka om och göra pajer själv. Jag tycker de är så gott med hemgjord paj! Men denna gången blev de en köpt, den var faktiskt god den med.
Ledig dag från skolan idag, jag har nämligen studiedag!
Det började med en lugn sovmorgon. Men sedan när jag gick upp och kollade ut va allt vit! Jag kan inte fatta att de har blivit snö igen. Jag som trodde de skulle bli vår och sedan sommar. Men nej nu är de tydligen vinter igen. Men solen skiner just nu så snön kanske smälter bort?
Dagens lunch fick jag fixa själv. Jag brukar tycka om och göra pajer själv. Jag tycker de är så gott med hemgjord paj! Men denna gången blev de en köpt, den var faktiskt god den med. :)

6/3-2012

Datum: 2012-03-06   Tid: 21:42:33   Kategori: Allmänt

Hej på er!
Jag har verkligen varit trött idag, men vet inte varför? När jag kom hem från skolan så bara slängde jag mig i soffan. Sedan så gick klockan väldigt fort och jag fick bråttom, jag har ju innebandy träning idag. Men då blev jag plötsligt lite piggare, men nu är jag trött igen så sitter i soffan och kollar fotboll. Det är Arsenal-Milan om ni undrar. :)

Imorgon så blir de besök på ett gymnasium sedan blir de stan med Jenni!


Hej måndag igen

Datum: 2012-03-05   Tid: 19:51:27   Kategori: Allmänt
Så då va de måndag igen jippie... eller nee.
Igår kväll hade jag innebandy match och den slutade med en vinst. Riktigt bra match.
Idag har jag även gjort en önskelista för jag fyller faktiskt år snart, om 10 dagar! Familjen börjar tjata att jag måste göra en så de va bäst att jag gjorde de. Men ibland är de bara så svårt att komma på vad man önskar sig. Men jag har kommit på lite saker i alla fall. Ikväll kommer de mycket bra på Tven! Klockan 8 börjar familjen annorlunda. Kollar någon av mina läsare också på de?
Bild på grllningen i lördags.

Bilder från Ghana

Datum: 2012-03-04   Tid: 11:20:47   Kategori: Allmänt
Nu äntligen har jag lagt in bilderna från Ghana in på datorn! Så nu kommer de lite bilder där ifrån. :)
Vilda apor ↓

Soliga underbara lördag

Datum: 2012-03-03   Tid: 18:06:22   Kategori: Allmänt
Helt underbart väder idag!
Dagen började med 2 och en halv timmars fotbollsträning och sedan när jag kom hem va de så fint väder så jag gick ut och spelade lite mer fotboll. Verkligen kul att spela fotboll ute! Efter de blev de grillad korv ute. Imorgon ska jag verkligen försöka göra lite tid och lägga in bilder från kameran till datorn. Hoppas ni också kunnat njuta av denna dag som jag har gjort!

PLUGG + FRIDA

Datum: 2012-03-01   Tid: 18:07:12   Kategori: Allmänt

Idag efter skolan har de varit slapp med Frida tidning och plugg.

Nu ska jag snart iväg till kyrkan för konfan, vi hörs!


RSS 2.0