Happy new year 2012!

Datum: 2011-12-31   Tid: 12:29:13   Kategori: Allmänt

Nu bor jag på en öde ö... Skojja bara jag bor på en ö. Jag får nytt år innan er i Sverige, o jag ska på en stor nyårsmiddag ikväll och ska fixa mig nu så hejdå!

Kram!


Thailand - solig rolig dag

Datum: 2011-12-30   Tid: 15:50:46   Kategori: Allmänt
Solar från mig till er! Här idag har de varit vaaarmt och soligt, över 35 grader. De va ju bra för de är våran sista dag här vid detta hotellet. Vi var hela dagen på den fina stranden och badade. När jag var på stranden så kom de någon och ville göra flätor i mitt hår, jag sa nej. Men sedan kom hon igen och jag sa nje, sedan så funderade jag och tänkte de kan ju va skönt och slippa tänka på vilken frisyr man ska ha? Så jag gjorde de. Så nu har mitt hår massa flätor. Hoppas jag kan ta ut de sen, haha. Jo men de är riktigt skönt! Nu ska jag snart sova så godnatt! Jo jag måste också berätta att igår eller va de i förr går? Aja va jag på världens finaste ö, jag menar vattnet var helt blått och sanden vit. En av dem fina öarna här i Thailand Phi Phi Island! Bilder har jag tagit många med min systemkamera! Men jag bloggar från mobil här i Thailand så kan inte visa dem nu. Så hejsvejs!

Thailand - en julklapp !

Datum: 2011-12-28   Tid: 17:05:41   Kategori: Allmänt

Eftersom jag åkte till Thailand va de en del av mina julklappar men jag fick också, Justin Bieber, min historia! Boken! Den som jag ville ha! Tack tack. Jag har redan läst mycket och den är super bra! Tipsar om denna bok!


Thailand - heldag på stranden

Datum: 2011-12-27   Tid: 14:29:49   Kategori: Allmänt

Hejsan!

Nu är de kväll här och jag har precis kommit hem efter en "promenad" eller en titt lite här o där. Annars idag så har jag varit på stranden! En strand som jag aldrig varit på förr. De va lite större vågor än den stranden som är här vid hotellet. Jag måste säga att havet är verkligen skönt! De är 28-29 grader i vattnet! Jag vet inte hur länge jag har varit i vattnet idag, orkar inte räkna jag säger bara länge. ;)

Kramkram!


Thailand-poolen

Datum: 2011-12-25   Tid: 11:32:26   Kategori: Allmänt

Hej igen!

Idag har de varit lite blåsigt men varmt. Så just nu sitter jag utanför vårt lilla hus. Utanför huset har vi en av poolerna. Det finns en till som är större men denna är väldigt bra! Hoppas ni har det bra i Sverige!

Nu ser ni poolen!


Thailand-dag 2

Datum: 2011-12-23   Tid: 11:13:54   Kategori: Allmänt
Nu är jag framme!

Kom äntligen fram igår efter 11 timmars flygande. Åkte från Göteborg direkt hit till Phuket. Idag har jag badat väldigt mycket. I havet och i poolen. Varmt har de varit och soligt. 
Nu ska jag och familjen ut och äta! ses!
(klockan är inte samma tid som i Sverige här, 6 timmar före går klockan här)


Stressig dag!

Datum: 2011-12-20   Tid: 22:02:37   Kategori: Allmänt
Nu är jag hemma och kan ta det lugnt, egentligen inte men jag tar en paus och bloggar lite.
Denna dagen började som vanligt med skola. Men inte så tråkigt endå för jag skulle byta lite julklappar och sånt. Jag blev jätte glad så tack så super duper mycket!
På eftermiddagen följde Jennie med hem till mig och såg lite på Tv. Direkt när hon hade åkt så fick jag stressa till innebandy träningen.
Detta inlägg blir väldigt långt och tråkigt kanske. Men jag har verkligen inte hunnit bloggat förrän nu. För direkt när jag kom hem så skulle jag fixa lite med Linus (min kanin) för han ska nämligen bo hos en kompis.
Nu har jag precis kommit hem.
Imorgon åker jag och jag kommer sakna er alla! ♥
Grattis min bästa och sötaste kanin som fyller 2 år på lördag! God jul! Kommer sakna dig! ♥

Home

Datum: 2011-12-19   Tid: 15:28:01   Kategori: Allmänt
Nu är jag hemma från skolan! Jag kan inte fatta att om 5 dagar är de jul! Och om mindre en 2 dagar sitter jag på flyget! Wiho! Fick panik igår när jag inte hittade min bikini. Men som tur va, hittade jag den.
Nu ska jag ta en Snickers! (som jag gjorde igår.)
Bild för exakt 2 år sedan. Då snöade det mycket...

Snickers!

Datum: 2011-12-18   Tid: 19:28:10   Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort världens godaste snickers! Haha, Jag hoppas de i alla fall. Just de alla sakerna jag skulle göra idag blev väl sådär. 2/5 saker typ. Jag har gjort julgodis och spelat innebandy match. Så typiskt att vi förlorade. Med 3-2. Alla va så nära o göra mål i mitt lag. Men såklart ska bollen komma på stolpen eller nån annan stans. Gjorde i alla fall 1 mål. Nästa gång i vår då ska vi ta dem. Jag lovar. Men nu får ni en bild på mina mästerverk!


My day

Datum: 2011-12-18   Tid: 12:18:23   Kategori: Allmänt
Hallå där!
Idag har jag typ inte gjort något så jag tänkte att jag gör en vad jag ska göra idag lista så kanske jag gör de? Man kan ju hoppas. Listan kanske inte är i någon direkt ordning. Så jag tror jag bestämmer att jag åker till affären och handlar lite ifall jag gör julgodis! Jag tänkte göra Sn... de kan ju bli en överraskning!
Bye bye!  

Kul med kameran

Datum: 2011-12-17   Tid: 21:03:23   Kategori: Allmänt
Hej, tänkte vissa er en bild jag tog för ett tag sen när jag hade lite kul med min kamera. Det är skit kul o göra mönster med något som lyser. Jag försökte göra ett hjärta och de gick nästan. Ni ser väl att de är ett hjärta?

Mobilbloggar- handlat

Datum: 2011-12-17   Tid: 17:53:01   Kategori: Allmänt

Jag har nämligen idag varit inne en sväng i stan o handla de sista julklapparna. Skulle också köpa de vi i familjen behöver till Thailand. De behövs lite solkräm o sånt. Nu ska jag börja ta fram mina sommarkläder så jag är reda till onsdag!


Godmorgon

Datum: 2011-12-17   Tid: 09:05:58   Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart gå upp ur sängen. Missade julkalendern nu på morgonen men de gör ju inget för man kan se på datorn! Så de ska jag göra snart sen så blir de fotbollsträning. Jag hoppas vi gör något kul eftersom de är sista fotbollsträningen! Bloggar mer senare och då ska de bli bilder. Roligare då va?


Spruta!

Datum: 2011-12-15   Tid: 16:32:13   Kategori: Allmänt
Nej fy jag hatar sprutor! Vet inte varför men stunden precis innan de tar och man försöker slappna av. Hur enkelt är de när man hatar de? Aja nu är de gjort och jag tror de gick bra. Jag tåg alltså spruta för jag ska utomlands. Men nu ska den räcka hela livet. Har tagit den 2 gånger nu. Första gången var när jag åkte till Brasilien 2009. Som sagt jag hatar sprutor.
Så nu ska jag plugga. ses.

Trött o vill ha...

Datum: 2011-12-14   Tid: 17:54:15   Kategori: Allmänt
Sitter just nu i soffan med datorn i knät och försöker hitta en bra nyhet. Ska redovisa en nyhet på fredag. Men jag är trött o vet inte riktigt vilken jag ska ta. Så de blev att jag bloggade. Men de tycker väl ni om? :)
Om ni undrar, gjorde jag inte lussekatter igår. Så synd. Jag tror inte de blir idag heller, så jag ringde pappa och frågade ifall han ville köpa en lussekatt till mig på vägen hem från jobbet. De ville han! Vilken tur! Men de är ju såklart godare om man gör de själv. Om inte idag så blir de i helgen. Bestämt! haha.
Puss o Kram!

Thailand!

Datum: 2011-12-13   Tid: 20:25:36   Kategori: Allmänt
Heeej alla glada!
Jag o min familj har pratat om att åka till Thailand för de verkar så mysigt och bra väder. Så nu när jag kom hem ifrån innebandyträningen så hade de beställt resa till Thailand i jul! SÅ JAG ÄR GLAAAD! Om en vecka och en dag så sticker jag till Thailand! Värme o sol! ♥

Sankta Lucia

Datum: 2011-12-13   Tid: 16:26:32   Kategori: Allmänt
Då va de den 13 december igen. Tiden går fort ibland. Tänk snart är de jul! Men idag är ju ingen vanlig dag de är ju lucia. Jag var med i skolans luciatåg. De va riktigt kul! Men på lucia så brukar man väl äta lussekatter? eller jag tror de men jag har inte gjort några i år än... jag vill göra de nu men vet inte om jag orkar. Jag är så trött idag. Jag tror de kan vara för igår jobbade jag med ett So arbete nästan hela eftermiddagen. Men nu är de över, skönt. Men så ska man ju såklart få andra läxor. Nu ska jag vila sen så kanske jag bakar, jag hoppas jag orkar.
(google)

Gäster o annat

Datum: 2011-12-11   Tid: 13:37:57   Kategori: Allmänt

Hej är påväg hem från stan o har gäster så kommer inte hinna blogga mer idag eller imorgon. Men på tisdag ska jag försöka få in ett inlägg. Vi hörs kram!


Varför ska de blåsa så?

Datum: 2011-12-09   Tid: 15:21:25   Kategori: Allmänt
Hej idag skulle egentligen jag fått besök av några släktingar men de kan inte åka för där dem bor är de en liten snö storm och hos mig blåser de men ingen snö då. Men de får komma imorgon istället. Synd.
Men stort grattis till min pappa som fyller år idag! Även grattis till min kusin som fyllde 5 år i förrgår. ♥

Ni måste kolla!

Datum: 2011-12-07   Tid: 16:50:55   Kategori: Musik/artister
Hej  nu har Eric Saade släppt en musikvideo till sin nya låt Hotter Than Fire! Klicka HÄÄÄÄR för att se den! Mycket bra musikvideo enligt mig. Han är ju alltid bra. :)
Men kunde inte sätta in själva videon på bloggen så de får bli en bild på han istället!

Idag blir de...PLUGG

Datum: 2011-12-06   Tid: 16:25:44   Kategori: Allmänt
Nu är jag hemma från skolan! Man tror ju typ att de är natt när man kommer hem. Det är ju mörkt när man åker till skolan och när man kommer hem. Tråkigt! Sen så har jag inte fått någon snö än! Jag hoppas verkligen det blir snö nästa vecka.
Men ja har NO prov imorgon och det känns som jag nästan inte kan något. Så får väl börja plugga snart.
kram!

Resultat

Datum: 2011-12-04   Tid: 16:35:28   Kategori: Allmänt

Vad tycker ni om detta pepparkakshus? Ja detta år årets hus som jag gör. Jag vet inte om de är årets snyggaste men man vet ju aldrig?


Nu ska jag göra pepparkakshus!

Datum: 2011-12-04   Tid: 15:14:11   Kategori: Allmänt
Nu ska de bli dags att göra årets snyggaste pepparkakshus! Eller jag hoppas de i alla fall. Resultat kommer såklart senare!
Om ni undrar var jag varit idag så har jag spelat pingistävling!
Här får ni en bild på ett hus som inte jag har gjort. (google)

Stan o regn

Datum: 2011-12-03   Tid: 18:20:34   Kategori: Allmänt
Idag har det varit regn, regn, regn... väldigt tråkigt men tidigt på morgonen åkte jag in till stan. Inte jätte tidigt men jag var i stan redan vid 11.
Jag hittade en tröja som är jätte skön! Har den på mig nu! Älskarn, men de kanske kommer en bild på den? vem vet?
Sen så hittade jag en klänning också. Eller jag prövade den i början när jag gick och sen en gång till och tyckte faktiskt den va snygg men jag köpte den inte ifall jag skulle se någon annan. Men de hittade jag inte och sen fick jag bråttom och skulle se när min syster spelade flöjt så hann inte köpa den men den ska min syster köpa på måndag? åt mig. Jag hoppas de i alla fall. ;)

Jag idag

Datum: 2011-12-02   Tid: 16:26:14   Kategori: Allmänt
Heejsan igen! ♥
Jag tänkte fråga om ni har något förslag på något kul jag kan hitta på här på bloggen? Vill ni ha någon frågestund eller något helt annat? Jag blir glad för vilket förslag som helst.
Tänkte lägga upp en bild som jag tog innan. Och de är då jag på bilden...

Dans i skolan!

Datum: 2011-12-02   Tid: 15:14:25   Kategori: Allmänt
Bästa dagen på veckan! Man vet att helgen kommer! Det är FREDAGEN! Skolan va ganska rolig idag. Det kom någon och visade hur man dansar och de fick vi göra i 2 timmar och de va riktigt skoj! Jag kanske inte är den bästa på att dansa men jag tycker de är väldigt roligt.
Jag bloggar mer snart! KRAM!

Snö!?

Datum: 2011-12-01   Tid: 17:50:02   Kategori: Allmänt
Nu är det snö. Eller nej inte direkt. Eftersom jag vill ha snö nu men den verkar inte vilja komma så har jag gjort snö på bloggen! Känner ni någon snökänsla nu? Fast det kan ju vara så att några av mina läsare redan har fått snö?

Jag hittade en bild som var tagen 23 december 2009 hos farmor och farfar. Såå mycket snö de va då!

RSS 2.0