Kompisar o skype

Datum: 2012-02-29   Tid: 19:53:05   Kategori: Musik/artister
Hej på er!♥
Idag så skype-ade jag, Adina och Jenni med 2 tyska utbytesstudenter. (en av dem va min utbytesstudent) Så nu har jag bara kommit hem och ätit och lyssnat på Ulrik Munthers nya låt Fool, underbar.


Ganska okej

Datum: 2012-02-28   Tid: 17:18:04   Kategori: Allmänt

Hej jag ska försöka komma igång med mitt bloggande igen. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att gått i skolan kommit hem och kollat lite på datan. Men nu så ska jag skypa med min syster som är i Italien. Ciao
Kolla idag är de 9 grader, jag tror våren är påväg! :)


Hemma igen!

Datum: 2012-02-26   Tid: 15:37:25   Kategori: Allmänt

buhu... jag är hemma!

Haft de bra och varmt men de är ganska skönt och komma hem. Jag tycker de är väldigt kallt här i Sverige men snön har endå smällt bort. Så jag vet inte riktigt om man kallar de vår då men snart blir de i alla fall vår! Men Igår hade jag 35 plus grader i skuggan och nu är de ca 4 plus grader. Såå de är ganska väldigt kallt. Men sol är de och de gillar jag! :)

 

Men som jag skrev i förra inlägget så är Ghana väldigt annorlunda. Naturen, husen o maten. Dem äter mycket med händerna. (inte jag, jo en gång) Dem bär allt på huvudet. Men de va kul att få åka dit. Dem är också väldigt mörka i hyn så många blickar har man fått på sig. Men varmt har de nog varit hela tiden. Men de regnade någon dag. Åå de är så mycket och berätta... hehe jag har också sätt vilda apor, varit på zoo. Men bästa va nog att va i poolen, jag som älskar att bada!

 

 


Annorlunda kan man säga

Datum: 2012-02-21   Tid: 10:20:55   Kategori: Allmänt
Halloj!
Jag lever så ni vet! Men bloggandet kommer vara lite segt nu när jag är i Ghana.
Det är verkligen annorlunda här, man känner sig lite... vet inte men blond kanske man kan säga. Varmt har jag i alla fall, 30 grader varmt. Igår va jag och badade i poolen och jag hoppas de blir så idag med.
Bye!

Waka waka eh eh Tsamina mina zangalewa This time for Africa

Datum: 2012-02-17   Tid: 21:30:04   Kategori: Allmänt
Ja nu närmar det sig... snart börjar min resa till Afrika. Imorgon tidigt på morgonen kommer taxin och hämtar oss. Om ni undrar vilka oss är så är det jag och mamma. Pappa åkte för någon vecka sedan och är redan där och min syster är i Italien. Vi alla är i alla fall utomlands. Vidare till resan... jo sen åker vi tåg till Danmark. Och sedan flyg... jag vet inte om vi mellan landar, men jag skulle tro de. hehe.
Pratade med min pappa innan som redan är där och mamma skulle då tända en brasa och han sa: "hur kan ni tända en brasa själv sitter jag ute i shorts och T-shirt". De va ändå nu på kvällen. Ja jag älskar sommar, de är det bästa jag vet. Sola, bada och bara vara ute! :)

Aa det är lov...

Datum: 2012-02-17   Tid: 19:28:58   Kategori: Allmänt
FREDAG, FREDAG, ÅÅ LOV!

Som ni vet? så är det sportlov nu och jag ska spendera mitt lov i landet Ghana. (Afrika) Så idag lämnade jag min sötis Linus (kaninen) på en djuraffär som ska ta hand om honom. Det verkar jätte bra där, dem ska pyssla om honom och fixa hans klor. (klippa dem)

Nu ropar mamma att blåbärspajen är klar! Mm ska bli smarrigt!


Mini Justin: Ronan Parke

Datum: 2012-02-15   Tid: 18:56:11   Kategori: Musik/artister
Läste idag om en kille som skulle va bra på att sjunga som hette Ronan Parke så jag sökte på youtube och skulle se vem det va. När jag såg han först tänkte jag att han ser ut typ som en mini Justin Bieber. haha men aa nu får ni se en video om ni inte vet vem han är. Vad tycker ni? Är han bra?
Han har i alla fall en bra röst.


Alla hjärtans dag

Datum: 2012-02-14   Tid: 17:00:20   Kategori: Allmänt

Som ni alla nog redan vet så är de alla hjärtans dag idag. Så imorse fick jag en liten present. Jag fick en kopp med godis och ljus med doft av jordgubbar. (dålig bild)


Söt som socker

Datum: 2012-02-13   Tid: 19:32:12   Kategori: djur
Min lilla kanin är bara för rolig. När han kommer ut i sin hage så gräver han och rullar sig. Jag älskar dig!
Bilderna säger mycket.

Solen tittade fram

Datum: 2012-02-12   Tid: 22:09:37   Kategori: Allmänt

Åå vilken underbar dag jag haft idag! Jag tog ut min underbara kanin ut i sin hagen så han fick gräva och hoppa omkring lite. De va så fint när solen lyste på snön. Jag tog även kort på min kanin när han var i hagen. Han var så söt som alltid!


Nytt i garderoben!

Datum: 2012-02-12   Tid: 19:52:48   Kategori: Shopping
Dessa tröjor (o halsband) köpte jag igår när jag var i stan. De är så kul när man har en sådan dag när man hittar massor. Jag behövde lite nytt nu till våren så de va jätte bra!
Tröja - Cubus
Halsband - Cubus
Linne - Bik Bok


Svart tröja - Bik Bok
Vit tröja - Bik Bok


Gör som jag rösta på ULRIK MUNTHER!

Datum: 2012-02-11   Tid: 21:00:53   Kategori: Musik/artister
Jag tycker alla ska rösta på ULRIK MUNTHER idag på melodifestivalen! Han är helt klart värd att vinna allt!

Staden

Datum: 2012-02-11   Tid: 19:58:10   Kategori: Shopping
Dagen började med en tidig fotbollsträning. Kallt och halt ska jag säga er! Cykla försiktigt... men de kanske inte är så hos er?
Mormor är här hos mig också så vi åkte in direkt till stan efter min träning och jag hittade massor! 4 tröjor plus lite små saker till som detta.
Ovan ser ni shampoo, balsam och hårinpackning.
Sen så köpte jag olja till håret. Jag har hört att de ska göra håret väldigt fint så tänkte pröva och se om de funkar på mitt hår.
Tröjorna får ni se en annan dag!

Ulrik Munthers låt grymt bra!

Datum: 2012-02-10   Tid: 19:53:07   Kategori: Musik/artister
Fredag!
Jag tillbringade min eftermiddag med Jenni. Sen så åkte jag till affären och köpte lite helg godis, o nu sitter jag i soffan, hehe.
Imorgon kommer då äntligen melodifestivalen! Varför jag längtar efter de är för Ulrik Munther ska vara med. Han ska vinna! Åå man har fått tjuvlyssnat lite på låten han ska spela, så grymt bra!


Kompis@r på nätet

Datum: 2012-02-09   Tid: 21:54:56   Kategori: Allmänt

Kom precis hem från innebandy träningen, ska först göra i ordning mig och sen ska jag ta och lägga mig i soffan och se kompisar på nätet. Det är en serie som jag ser på SVT play. Jag gillar den (de är ju därför jag ser den?)


Gårdagen, idag.

Datum: 2012-02-08   Tid: 16:58:27   Kategori: Allmänt
Hellå!
Fyllt upp igår. Efter skolan så följde jag med Sara hem ifrån skolan, vi snackade med våra "tyskar" på skype. De va väldigt skojj!
Efter de så skulle Sara o jag iväg på innebandyn. :)
Men idag så har jag inte tänkt så mycket, jo ska gå på pingisen sen.

Längtar till sommaren!

Datum: 2012-02-06   Tid: 17:00:08   Kategori: Fotboll
ÅÅ just nu kollade jag igenom lite fotbolls bilder. oo gud vad jag längtar till sommaren då man kan spela fotboll på gräs! Det är mycket roligare och spela på gräs än något annat.
Idag har de annars bara varit en helt vanlig måndag med skola o så.
HEJSVEJS!

Vinst mot Tvååker

Datum: 2012-02-05   Tid: 20:24:24   Kategori: Allmänt
Nu är jag hemma från innebandy matchen som gick väldigt bra. Vi vann med 4-0 och jag gjorde 2 av dem målen. Jag tyckte vi i laget spelade väldigt bra idag... ni skulle varit där?
Jahop nu ska jag nog ta och kolla runt lite på datorn något mer har jag inte direkt och säga så vi hörs!

Underbara saker har kommit!

Datum: 2012-02-05   Tid: 16:16:12   Kategori: Shopping
Hej idag har jag spenderat dagen med att sova länge och städat mitt rum. De var dags och städa de. Men här om dagen fick jag mina underbara Eric saade saker! Lycklig och nöjd med allt!
Snygga Eric Saade T-shirten!
Jag fick även detta!:
hehe kram!

...

Datum: 2012-02-04   Tid: 19:24:49   Kategori: Allmänt
Jag är tillbaka imon! :)

Skype och tagga tjejkväll

Datum: 2012-02-03   Tid: 18:04:10   Kategori: Allmänt
Hejsan!
Nu har precis Jenni åkt hem, vi har nämligen skypat med våra "tyskar". Det var kul, hoppas de blir någon mer gång.
Men ikväll blir det tjejkväll med kompisar! Vi är några tjejer som ska sova över hos Sara. De kommer bli skit kuul!
Vi hörs!

RSS 2.0